Green Bars Well-Known Member 5 Ноември 2019 #22 Имам сайт за детски стоки, и имам интерес към обявата. Но ако може да ми разясниш на какъв принцип бачкаш, щото дропшипинга няма фиксирани комисионни
Имам сайт за детски стоки, и имам интерес към обявата. Но ако може да ми разясниш на какъв принцип бачкаш, щото дропшипинга няма фиксирани комисионни
K Katerina86 New Member 21 Декември 2019 #23 Пишете ми на лично ST-1 каза: Здравейте, имам интерес. Повече информация ? Увеличете...
M mb-lazarova New Member 5 Февруари 2020 #26 IvayloACM каза: Здравейте,предлагам дропшипинг на детски дрехи с комисионна между 20% и 25%.При интерес,моля пишите на лично съобщение Увеличете... Моля, изпратете ми информация
IvayloACM каза: Здравейте,предлагам дропшипинг на детски дрехи с комисионна между 20% и 25%.При интерес,моля пишите на лично съобщение Увеличете... Моля, изпратете ми информация
K Kris7779 New Member 5 Февруари 2020 #27 Здравейте Имам онлайн магазин и се интересувам от вашето предложение свържете се с мен на [email protected]
Здравейте Имам онлайн магазин и се интересувам от вашето предложение свържете се с мен на [email protected]
Shao-Soft New Member 7 Февруари 2020 #28 Здравейте, интересувам се в случай, че работите на принципа на дропшипинг, а не афилейт (както е описано в случая с комисионна). При интерес от ваша страна -> [email protected]
Здравейте, интересувам се в случай, че работите на принципа на дропшипинг, а не афилейт (както е описано в случая с комисионна). При интерес от ваша страна -> [email protected]