Desi Milenova
New Member
Здравейте, търся дропшипинг на реплики! Търся първоизточник, а не друг дропшипър. благодаря
По скоро @EASYSURVIVORТук е твоят човек.
Здравейте, търся дропшипинг на реплики! Търся първоизточник, а не друг дропшипър. благодаря
@Blinky този пич не може ли да му се даде месец почивка от форума?Накзауемо ли е предлагането на дуплики? Трябва да е по-накзауемо ако предлагаш дубликати.
@Станимир И
Човека облечен от-до с оригинали.@Станимир И
Бански момче с шапка Paw Patrol | kinderland.bg
☛ Поръчай онлайн Бански момче с шапка Paw Patrol или на ☎ +359 885 128 843 ❱ топ цена 9.99 лв. и отлично качество ✈ Бърза доставка ☛ Kinderlandwww.kinderland.bg
това дали е оригинално? Май в България оригинални дрехи , освен ако не поръчваш от официалните им сайтове.. например adidas.com щото и тези в моловете ме съмняват да са оригинални...
Човека облечен от-до с оригинали.
Не продавам нищо. Но ти си изряден. С. И. Нещо ми е познато.Аз не знам дали е реплика или не, нямаш право да продаваш реплики, ако това е реплика направи репорт към съответните органи и всичко ще си дойде на място. Продажбата на реплики на световни брандове е строго забранена в България и Евросъюз. Ако имаш здрав задник, продавай каквито искаш реплики, но доста хора вече изгоряха сериозно.
Добре, момиче.Момче, страхувам се, че си болен психически и имаш сериозни проблеми с главата. Вземи се лекува, кажи на вашите, че нещо не ти е добре и е хубаво да те закарат на психиатър, лошо, че в този форум доста имат нужда от психиатър.