Re: От: Дупките в София - КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СЕ СЛУЧВА?
Мангалите с каруците са си най-добре:lol:
Аз си мисля, че по някое време каружцата ще стане излишна - само с коне ще се ходи.
Няма зелена зона, няма синя - ходи сложи скоба на задния крак на кон.
Майтапа на страна. Имам чувството, че всяка пролет е едно и също. Минава зимата и излизат красотии, после цяло лято правят там нещо си, защото уж хората са по море и почивки, и влизат грубо в есента. Някак в средата на есента по чудо става готови с кръпките и тук-таме някоя нова улица, ако има пари в бюджета, идва пак зимата и нещата се повтарят отново. Този цикъл съм го забелязал от доста време насам. Има няма 4-5 години.
И за такова не е никой друг, а общината, където се предполага платения от теб данък да отива за това.
Но уви, дори и да отива конкурсите са по най-ниска оферта.
И идва цикъла с кърпенето и преправянето. Примерно това скапано кръгово на Руски паметник не го оправиха, а вече може буквално да си оставиш предната маска там. Виждал съм го даже. И още куп абсурдни такива ключови връзки и артерии като:
* Светофара на Семинарията, където като спреш да си чакаш светофара (в посока Дианабат), трамвайната линия ти е точно на нивото на очите, и не само защото е наклон;
* Симеон е толкова кърпен, че няма да видиш в рамките на 20 метра еднакъв асфалт;
* Борис 3-ти е направо като море;
И ей такива....много може да се говори.