P p.penzov New Member 12 Май 2016 #1 Намерих тази статия за държавни субсидии за наемане на безработни. Помня че тази тема беше обсъждана тук. Има ли някаква промяна като цяло към по-добро или не си струва човек да се занимава?
Намерих тази статия за държавни субсидии за наемане на безработни. Помня че тази тема беше обсъждана тук. Има ли някаква промяна като цяло към по-добро или не си струва човек да се занимава?
Mladtehnik Active Member 26 Май 2016 #2 От: Държавни субсидии за наемане на безработни Има програма от европа ОП " човешки ресурси " по която се наемат безработни лица до 26 год. и хора с увреждания ... За повече инфо влизаш в сайта на " Агенция по заетостта "
От: Държавни субсидии за наемане на безработни Има програма от европа ОП " човешки ресурси " по която се наемат безработни лица до 26 год. и хора с увреждания ... За повече инфо влизаш в сайта на " Агенция по заетостта "
P p.penzov New Member 30 Май 2016 #3 От: Държавни субсидии за наемане на безработни Имаш ли информация дали държавата забавя плащанията?
Mladtehnik Active Member 30 Май 2016 #4 От: Държавни субсидии за наемане на безработни Идея си нямам .. не съм кандидатствал още , но ще се пробвам с Евро субсидия защото е по-добра
От: Държавни субсидии за наемане на безработни Идея си нямам .. не съм кандидатствал още , но ще се пробвам с Евро субсидия защото е по-добра
GeriDineva Member 1 Юни 2016 #5 От: Държавни субсидии за наемане на безработни За конкретната програма не знам дали има забавяния. По подобни, пак през Агенция по Заетостта - да, забавят плащания.
От: Държавни субсидии за наемане на безработни За конкретната програма не знам дали има забавяния. По подобни, пак през Агенция по Заетостта - да, забавят плащания.