Дърпане на пари от PayPal без потвърдена карта

C.Cenov

Well-Known Member
Здрасти,
имам един пари в пайпал, които искам да дръпна, но понеже до сега не съм ползвал активно регистрацията си там (ползвам епай.бг), както и да е наложи се там да ми пратят едни пари които са в долари и сега искам да си ги дръпна, но не съм потвърдил дебитната си карта. Без да е потвърждавам мога ли да ги дръпна ?

От: PayPal въпрос.

Добре, явно съм пратил този код на 2-ри този месец We made a €1.50 EUR or equivalent charge to your card on Feb 2, 2012. Ако отида до банката ще мога ли да го вида този код или трябва да пратя на ново ? И също като потвърдя тази карта и си пратя парите те няма ли да бъдат в долари ? Сметката ми е в левове ..

Иди и ще ти кажат, няма страшно всичко се превалутира

Иди и ще ти кажат, няма страшно всичко се превалутира

Добре, а във банката какво трябва да им кажа за да ми дадът този код ? Някакъв списък на трансферите от сметката ли да поискам ?

Искай да ти дадът движението и в по точно движение за 1.5 в детайлите ще го открият след пейпал 4 цифри и това е др вариант прави си ел банкиране, щото повечето банки имат няква куца политка и докато ти кажат стват утре

Ако имаш СМС известявяне си провери, ако си получил СМС за транзакцията. И там го пише.

Нямам за съжаление. Как мога да си пусна такава услуга ?

Тези 1,50 евро ще ти ги върнат, поне преди ги връщаха. След като са ти писали това съобщение, не са ли ти присъединили вече картата към профила? Пробва ли да теглиш към нея? Парите в картата ти ще пристигнат в български лева. Пейпал ще ти вземат 2 евро за транзакцията.

Понеже доста отдавна правих тази операция не си спомням как точно беше. Но май наистина от банката ти съобщават този код. Най-вероятно ще трябва да отидеш до някой клон и да го разбереш. Смисълът е някаква верификация, че си точно ти човекът, който искаш тези пари. Че ги искаш на твоя собствена сметка...Нещо от сорта ще да е.

Нямам за съжаление. Как мога да си пусна такава услуга ?

отиваш до банката (сметката на твое име ли е?)
искаш извлечение за 1 месец назад
прибираш се - виждаш 4-цифреният код пред paypal транзакцията - въвеждаш го и си готов

Горе