strana Well-Known Member 18 Февруари 2013 #21 От: Дянков подаде оставка Отива си един велик финансист. Що е велик ли? Ми щото в цял свят не може да се намери по-подходящо олицетворение на крилатата фраза на Роналд Рейгън: "Правителството не решава проблемите. То ги финансира".
От: Дянков подаде оставка Отива си един велик финансист. Що е велик ли? Ми щото в цял свят не може да се намери по-подходящо олицетворение на крилатата фраза на Роналд Рейгън: "Правителството не решава проблемите. То ги финансира".
тео Well-Known Member 18 Февруари 2013 #22 От: Дянков подаде оставка Мисля че географски коректният израз е "връща се един велик финансист". Все пак тук бе в командировка.
От: Дянков подаде оставка Мисля че географски коректният израз е "връща се един велик финансист". Все пак тук бе в командировка.
strana Well-Known Member 18 Февруари 2013 #23 От: Дянков подаде оставка Mea culpa По този начин дори се уточнява за кое правителство става дума.
Blinky Owner 18 Февруари 2013 #24 От: Дянков подаде оставка Както казаха в Троя вчера "за мен беше чест да войувам редом с вас". То и неговото бе една война.
От: Дянков подаде оставка Както казаха в Троя вчера "за мен беше чест да войувам редом с вас". То и неговото бе една война.