От: ЕВРО 2012 - прогнози, коментари, залози и др.
Испания- Италия прогнози ??
Искаш прогноза? Според мен мача ще е равен, с известно предимство за испанците, които може и да победят с разлика от един гол.
А колкото до прогнозите все още се колебая дали да предоставя шанс на някой от вас, които имат спортни сайтове и сайтове за прогнози да пишат в блога за
Евро 2012 който реших да направя в свободното си време? В замяна ще дам изходящ линк от статията с прогноза за мача. Я кажете, някой дали би искал да се възползва от това?
Но знайте, че съм на принципа: или всичко или нищо! Условията са, че правите прогноза на всички мачове, прогнозата за изхода на срещата включва само един твърд резултат. Също така не искам да направите само една или две прогнози - искам да сте активни през цялото първенство. И като награда, бонус – при направени прогнози на всички оставащи мачове до края на първенството и при над 50 % успеваемост – ще ви оставя линковете. Не са ли изпълнени тези условия – линковете ще бъдат премахнати.
Може да приемете като каприз решението ми, но то е продиктувано от това, че искам да сме максимално полезни на читателите на сайта, когато посетят и четат сайта и прогнозите в него да могат да се ориентират и да получават вярна информация.
Изискването ми относно дължина на статията е от минимум 300 думи. Според мен това е достатъчно да се опишат качествата, предимствата на двата отбора, кой и защо ще има или няма да има предимство.
Нека докато се забавляваме покрай първенството и да си бъдем полезни - какво по-хубаво?