Глупако, ти и останалите тук, всеки сам решава на какви цени ще продава, както и всеки сам решава на какви цени ще купува. Сделка има, когато това, което ти си готов да платиш съвпада или се доближава до това, което друг е готов да ти продаде. Като гледам ти сделки тук нямаш, та да даваш акъл на хора като мен, които имат много сделки тук и още повече извън този сайт, е меко казано глупаво.
Отделен е въпроса какво предлагаш за тая цена. Аз написах какво са ми предложили за 250 лв. Аз съм сметнал, че това е много готина оферта и съм се възползвал. И сега мен ме хранят, че съм дал толкова, а не тия, които са си оценили толкова труда и са предложили нещо, което не могат да изпълнят за тези пари. Усещаш ли ти и останалите колко КУЦО мислите?! Ако имаше такава оферта за 500 лв или 1000 лв, пак щях да се възползвам и да очаквам качество. Ако ти предложат лимон за 1лв, лимон за 2лв и лимон за 3лв, без да ги виждаш, ти кой лимон ще избереш?! Все ми е на акъла, че ще вземеш от тоя за 3лв.
Оправете си мисленето, направете някоя и друга сделка и после давайте акъл на хора, които с търговия си изкарват достатъчно странични доходи.