Благодаря много! И друго ми е много интересни.. информацията дадена от потребителите дали се използва от данъчното и такива други институции.. уж пише, че НСИ няма право да дава информацията на никой друг.
Всичко мина бързо и без проблеми. 4 човека за 20-30 минути
глобата е за тези които отказват да се преброят не за тези които не са били намерени ако някои в къщата се преброил останлаите могат да се покрият
А ако не се регистрирам?
There are currently 258 users browsing this thread. (2 members and 256 guests)
ехехе вярно се е ранкнала и то 2 пъти. Виж как някой не се е сетил да удари един mfa сайт и да го е ранкнал и само да е чакал да дойде преброяването =)
Честити, братле.и аз се преброих
Като четата само лайняни вестници и гледат тъпи новини и не се интересуват какво реално става. Слабата информираност може да те забие много. Един приятел ми разказа как на негов познат са му искали ЕГН за едноседмична винетка на някаква провинциална бензиностанция. И глупендера им го дал. Даже не е нужно да си информиран тук, това е нелогично. И преобраяването е така, как ще питат за доход? То това не е ли леко лично.Сега колко измамници ще си насъберат лични данни от добитъка не е истина. Даже гледах по Бунака некви репортери се направили на преброители и добитъка си дава данните и ги пуска да се разхождат из тях. Пълно с идиоти в тази държава, и после се възмущават що ги били продавали като добитък у СуратТефтера - сега и апартаментите им ако продадат няма да се учудя. :wink:
PS: Верно май никой не се е сетил да ранкне един сайт. 2 млн. и нещо са се преброили половината да минат през него щеше да изкърти...:wink: