nandibandi
Well-Known Member
Майкоуу, сега поглеждам телевизора (мютнала съм звука и си слушам кака Зузи Илиева) и виждам така наречения ''ерген''. Ма той е по-ужасяваш от всички жокерки, дето се бият за вниманието му.
Тоест ако някой пусни ергена ти влизаш тук.То само една да познаваш, все едно си ги минал всичките.
От представянето по-горе забелязвам, че само една не се направила на жокера в муцуната и тя е молдовка...
п.с. не гледам това шоу - никога, при никакви обстоятелства. Когато вкъщи гостуват фенове на въпросната помия, слагам слушалките и се изолирам с компютъра.
Дали се е записала? Не вярвам.Тоест ако някой пусни ергена ти влизаш тук.
Защо не се запишеш в ергена ?
Като му сготви една манджа и ония почва да свири на пианото кат луд.Дали се е записала? Не вярвам.
Как се свири на пияно (пиано) с тежко хранително отравяне? За едни приятели питам..Като му сготви една манджа и ония почва да свири на пияното кат луд.
Нали трябва да става шоу.Записвам се. Нещо не виждам вече "нормална" жена в тези формати. Явно това иска пазара. За всичко са виновни мъжете.
Защото явно това харесват. Според мен шоу може да се прави и с човекоподобни. Виждал съм го, но вече май го няма.Нали трябва да става шоу.
Но и затова мъжете ще са виновни.
тя е потвърди го Боби от Стар Репотер и още куп хора, има статии в почти всички ежедневници за неяЧудя се и аз дали е тя, че в предаването циците сякаш са по-големи от на тази в ало. Поне първия епизод де, че само него съм гледал Иначе задника и джуките сякаш са същите, но то там повечето си приличат И да не е тя е ясно, че с нещо подобно се занимава дали в ало или другаде. Сега ще вдигне яко цената.