Еволония: Нов български хостинг доставчик с грижа за клиента и празнични отстъпки до над 50%!

изобщо не говорим за цени тук..... а за функционалности!
Значи ако е мениджд, което гледам е, значи може каквото искаш да ти инсталнат. Винаги идва гол, после нуждите решават какво да се слага. Или аз нещо не схващам какво точно имаш предвид.

Значи ако е мениджд, което гледам е, значи може каквото искаш да ти инсталнат. Винаги идва гол, после нуждите решават какво да се слага. Или аз нещо не схващам какво точно имаш предвид.
Предлагаме както Unmanaged Cloud VPS, така и Managed Cloud VPS, където цялата системна администрация и поддръжка се поема от нас.

Последно редактирано:
🔥 Ограничена във времето МЕГА СДЕЛКА – Вземете 50% ОТСТЪПКА! 🔥

Здравейте, колеги!

Имате възможност да се възползвате от огромна отстъпка от 50% на всички планове до края на годината!
🚀 Комбинирайте я с дългосрочни отстъпки и спестете още повече!

Подробности за промоцията:​

✅ Период: Офертата е валидна до 31 декември 2024 г.
✅ Как да се възползвате: Въведете промо код XMAS2024 при завършване на поръчката.

Не пропускайте – това е чудесен начин да спестите за вашите проекти или бизнес!

👉 Побързайте! Офертата е активна само до края на годината.

Ако имате въпроси, пишете тук или разгледайте повече в линка по-долу!

Успех на всички!
✨ Сега е моментът да инвестирате в бъдещето си! ✨

Последно редактирано:
Някой спомена Нетера, без да има идея за какъв съпорт там става дума. Цените на човека са напълно адекватни, но това става ясно само ако някой има идея как да стигне до нея. Иначе съм сигурен, че повече тук карат на Шер и всичко над 10 лева им се вижда много, но пък с кредити за айфони. Бизнес се прави с пари, а мишките само си църкат.
Аз споменах за Нетера и ползвам в 2 фирми тяхна колокация съответно с 1Gbit и 10Gbit и нямам проблеми със съпорта и качеството на услугите. Предполагам уловката е че аз съм админ и не искам някой друг да ми пипа сървърите :)

за първи път виждам Българска хостинг компания да направи сайта си на английски език и след това да добавя българския :-)
Както посочихме в първото съобщение от темата, започнахме, фокусирайки се върху международни компании.

Код:
group inline-flex items-center justify-center rounded-full py-2 px-4 text-sm font-semibold focus:outline-none focus-visible:outline-2 focus-visible:outline-offset-2 bg-neutral-950 text-white hover:bg-neutral-800 hover:text-neutral-100 active:bg-neutral-800 active:text-neutral-300 focus-visible:outline-neutral-950
за един бутон :rolleyes:

Аз споменах за Нетера и ползвам в 2 фирми тяхна колокация съответно с 1Gbit и 10Gbit и нямам проблеми със съпорта и качеството на услугите. Предполагам уловката е че аз съм админ и не искам някой друг да ми пипа сървърите :)
Да, там е уловката. :) Така на практика сравнявам unmanaged с mnaged услуга. Няма общо като цяло. :)

Както посочихме в първото съобщение от темата, започнахме, фокусирайки се върху международни компании.
И да не би да свършиха международните, че се ориентирате и към БГ? :) или просто нещата не вървят по план А и минавате на план Б - БГ потребители :)

И да не би да свършиха международните, че се ориентирате и към БГ? :) или просто нещата не вървят по план А и минавате на план Б - БГ потребители :)
Що, ти не пречи и за тук.
Но тук ще им е тъпо, в богатата чужбина е по-добре. :)

Здравейте,

Вълнуваме се да ви съобщим, че вече разполагаме с българска версия на уебсайта ни (evolonia.bg), както и контролния ни панел. Също така, желаем да отбележим, че са възможни плащания в лева по банков път и чрез кредитна/дебитна карта.

Поздрави,
EVOLONIA

Бих искал да попитам, защо допълнителен IPv4 адрес струва 11.73лв/м., като един цял IP Range от /24 (253 използваеми броя) е на цена от €130/м., и го прави (€0.51/бр)? :oops:

Защото единични бройки сигурно са на други цени. Купуваш на едро ако си голям и имаш къде да ги раздадеш. Не заключваш пари в IP адреси, особено като си около 100-ния си клиент.

Е, в други български хостинг компании, как може допълнителен единичен брой да струва 2.50/3.50лв, а при тях почти 12лв... Нереално е.

@evolonia Конкуренцията ще ви научи на ценообразуване 🤣
Както основните цени на плановете ни, така и цените на добавките (като допълнителни IP адреси) са съобразени с българския пазар и съгласно с конкуренцията. Като пример, една известна българска хостинг компания предлага допълнителни IP адреси за 12 лв. (или 7 евро) с ДДС на месец. Знаем, че на българския пазар има конкуренти както с цени, по-високи от нашите, така и с по-ниски такива.

Моля да ни дадете пример (може на лично съобщение) за конкурент, който предлага допълнителни IP адреси за 2.50 лв. на месец.

Последно редактирано:
Както основните цени на плановете ни, така и цените на допбавките (като допълнителни IP адреси) са съобразени с българския пазар. Като пример, една известна българска хостинг компания предлага допълнителни IP адреси за 12 лв. (или 7 евро) с ДДС на месец.
Предлагам направо една сравнителна таблица да постнете тука, но с конкретни имена! Малко реклама да направите на колегите от конкуренцията 😂

Както основните цени на плановете ни, така и цените на добавките (като допълнителни IP адреси) са съобразени с българския пазар и съгласно с конкуренцията. Като пример, една известна българска хостинг компания предлага допълнителни IP адреси за 12 лв. (или 7 евро) с ДДС на месец.

Моля да ни дадете пример (може на лично съобщение) за конкурент, който предлага допълнителни IP адреси за 1.50 лв. на месец.
Никъде не съм написал за 1.50, но за 3.50 се намират.

Горе