Здравейте,
Работя като рекламен агент за сайта chinabuye.com.
Ако имате интереси в областта на интернет пазаруването, бих искал да ви предложа вариант за сътрудничество с нас.
Офертата е следната: Можете да разгледате сайта и да напишете кратка рецензия за избран от Вас продукт, а в замяна на това ние ще Ви го изпратим безплатно.
Ако се интересувате от предложението, можете да се свържете с мен на rgulef at gmail.com.
Поздрави,
Радо
Дай по конкретно. Избирам си нещо за $ 100-200, пиша рецензия и ми пращате артикула без пари?
откога е така, то вярно че 2012 не съм поръчвал... но никога не съм имал проблеми с тях.Дават ти до макс 5 долара, като искат предишни рецензии, регове във форуми да видят как си писал преди с две думи забрави тая работа
Dealextreme ги отписвайте постепенно оляха се последно време по 30 дена не пращат работи, не отговорят на въпроси, няма рефунди, форума им е залят от оплаквания, аз вече ги отписах тотално.
Тоя мизерен сайт повече никога няма да поръчам.Разказах преди време за наглостта им.Не дойде стока повече от 30 дена , пуснах диспут в Пейпал и веднага ми писа някаква пача да затворя диспута и веднага ми връщали парите.Затворих го - и отговора беше съжаляваме за недоразумението но парите не можем да ви върнем.....пълни боклуци!!!!Дано не повтарям някой: dealextreme.com
Дано не повтарям някой: dealextreme.com
Здравейте,
Не погледнах дали е добавен - enzo.bg, пробвал съм го и всичко е ок! Евтинка козметика...