P petrov321 Well-Known Member 23 Март 2011 #1 за по-малко от 6.20 лв. има ли ? става въпрос за Бг компания, защото ако не е такава най-вероятно ще трябва кредитна карта, каквато аз нямам ...
за по-малко от 6.20 лв. има ли ? става въпрос за Бг компания, защото ако не е такава най-вероятно ще трябва кредитна карта, каквато аз нямам ...
ThinkFast New Member 23 Март 2011 #4 От: Евтин .eu, къде ? Не ти трябва кредитна карта, може и с дебитна. Примерно Visa Electron стават.
2fast4you Well-Known Member 23 Март 2011 #5 От: Евтин .eu, къде ? 6.20 лева е активна още промоцията на Jump.bg приемат paypal
P petrov321 Well-Known Member 23 Март 2011 #6 От: Евтин .eu, къде ? ThinkFast каза: Не ти трябва кредитна карта, може и с дебитна. Примерно Visa Electron стават. Увеличете... аз нямам никаква карта ... 2fast4you каза: 6.20 лева е активна още промоцията на Jump.bg приемат paypal Увеличете... Мерси, аз за там знам... (за сега там е най-евтино -6.20 лв.)
От: Евтин .eu, къде ? ThinkFast каза: Не ти трябва кредитна карта, може и с дебитна. Примерно Visa Electron стават. Увеличете... аз нямам никаква карта ... 2fast4you каза: 6.20 лева е активна още промоцията на Jump.bg приемат paypal Увеличете... Мерси, аз за там знам... (за сега там е най-евтино -6.20 лв.)
N nortrant Well-Known Member 7 Април 2011 #7 От: Евтин .eu, къде ? и на мен ми трябва :mrgreen: няма ли някоя промоция по бг компаниите ...