:shock::shock::shock:
За тия пари си можел да я клатиш, а ти си и споделял само :lol:
Определено е хитра и професионалистка, добре те е хванала
може, но прецених, че ми е по-ценно да кажа нещо, което не мога да кажа на никой познат
може, но прецених, че ми е по-ценно да кажа нещо, което не мога да кажа на никой познат
Ако ще си хващате приятелка, гледайте да не е в дискотеката само
Да, виждал съм връзки, създадени от дискотеки, не свършват добре. По-скоро свършват.
Към автора на темата, приятелски съвет:
Според мен най-добрата опция е да я преластиш, да бъдете малко заедно, да я зарибиш, тя да те харесва, да и покажеш, че си всико за нея и тя е всичко за теб и накрая да я попиташ иска ли да вади пари? Тя ще разбере как ще ги вади, ще се сети предполагам. И ако каже да ставаш милионер, това е варианта, който аз бих избрал с подобен тип момичета. А ако и избачкаш едно дете сигуре, че поне 5 години ще работи за тебе и след това като спре ти ще си много богат.
Мечтата на всеки мухльо - да стане пимп на някоя.
Имаш грешна представа за пимп-ове и курви. Това не е нищо повече от супер успешен бизнес. Както се казва strictly business (има такова парче на 2pac). Който може го прави и съответно троши пари.
Моето мнение - било е тъмно, бил си пийнал, сефте ти е
Поне при мен беше така
после след известно време ми олекна, но след първия ми сблъсък с такава фея и аз обикалях и питах всички - защо толкова прекрасно момиче работи това? бих се влюбих в нея ако не беше такава ситуацията! дали на истина ме е харесала? и т.н.
Истината е че са цинични професионалистки най-често, вадят хубави пари, не ходят да се чукат с клиентите, излгеждат на тъмно по-добре отколкото на светло и на трезво.
Дали не е това случая ти?
Темата е много стара, не помня какъв е точно случая, но бях много нещастен заради една раздяла и случайно се озовахме в стриптиз бар и явно съм се впечатлил
В стриптийз бар се ходи или защото ще бъдеш с една жена цял живот, или някоя след като си разбрал, че няма да си цял живот с дадена жена. Средното си е някаква развратна простотия, която няма да разбера никога.
Ако обясниш, какво точно е "средното", вероятно ще се разбере къде греши някой, който е отишъл дори и случайно и е видял нещо различно ... или пък специално, от това, което вижда и среща всеки ден по улиците и в живота.
kiwi, щом си я харесал толко много е трябвало да я изтрескаш и повече да не я мислиш.