ЕДИТ :
Очаквайте нов ъпдейт на сайта .Какво ще имаме :
- Освен Facebook, Google + , Youtube, Twitter и Трафик размяна, ще се добавят :
- Link Exhange
- Banner Exchange
- Article Exchange
За всяко действие получавате кредити, които да използвате за другите неща в сайта.Смятам да превърна razmennik.net в сайт, в който да може да се популяризира един сайт по всички възможни начини.
Link Exchange - Два сайта правят Link Exhange и за всеки клик и двата сайта получават кредити.
Banner Exchange - Два сайта правят Banner Exchange и за всеки клик и двата сайта получават кредити.
Article Exchange - Три нива за разпределяне на сайтове - Начинаещи, Напреднали и ПРО . Начинаещ пише статия за друг начинаещ и другия начинаещ пише статия за него, така е и с другите нива.И пак за всяко действие получавате кредити.
Skype - В профила се разменят линкове и пак за всеки клик получавате кредити.
Ъпдейта ще е завършен до 1 седмица.
Очаквам предложения на ЛС от всеки, който желае да помогне
Добър ден на всички
-- Искам да ви представя една нова услуга във ползва на всички предприемачи, които имат сайтове.
Какво представлява razmennik.net:
Бонус за предприемачи
Първите 10 човека, регистрирани във razmennik.net и дошли от predpriemach получават 50 безплатни кредита, за своите сайтове.Така ще потръгне размяната и предполагам всички ще са доволни. Първите 10 да ми пишат на ЛС с потребителските си имена в разменник.
Сайтът още е бета, така че ако има нещо моля кажете ми ще го оправя и моля без да ме опреквате, всеки човек греши
http://razmennik.net
Очаквайте нов ъпдейт на сайта .Какво ще имаме :
- Освен Facebook, Google + , Youtube, Twitter и Трафик размяна, ще се добавят :
- Link Exhange
- Banner Exchange
- Article Exchange
За всяко действие получавате кредити, които да използвате за другите неща в сайта.Смятам да превърна razmennik.net в сайт, в който да може да се популяризира един сайт по всички възможни начини.
Link Exchange - Два сайта правят Link Exhange и за всеки клик и двата сайта получават кредити.
Banner Exchange - Два сайта правят Banner Exchange и за всеки клик и двата сайта получават кредити.
Article Exchange - Три нива за разпределяне на сайтове - Начинаещи, Напреднали и ПРО . Начинаещ пише статия за друг начинаещ и другия начинаещ пише статия за него, така е и с другите нива.И пак за всяко действие получавате кредити.
Skype - В профила се разменят линкове и пак за всеки клик получавате кредити.
Ъпдейта ще е завършен до 1 седмица.
Очаквам предложения на ЛС от всеки, който желае да помогне
Добър ден на всички
-- Искам да ви представя една нова услуга във ползва на всички предприемачи, които имат сайтове.
Какво представлява razmennik.net:
- Всеки предприемач знае, че добрата реклама води до печалба.Напоследък много е нашумяла рекламата във facebook, google + и т.н.Колкото повече харесавния имате на дадена публикация например толкова повече хора я виждат.
- razmennik.net представлява точно това.След регистрацията имате възможност да разменяте.
- razmennik.net представлява инструмент чрез, който популяризирате сайта си.Харесвате публикации във фейсбук, гледате клипчета, google + -вате и за всяко едно от тези неща получавате по 1 кредит.
- Тези кредити, можете да използвате за да добавите вашите сайтове, клипчета и т.н и да ги харесват другите потребители.Една идеална разменна система, вие харесвате и добавяте и другите потребители харесват и добавят.
- И всичко става безплатно.Разбира се, ако искате можете да купувате кредити
- Автоматизрано получаване на кредити
- 5 основни услуги, включени във системата
Бонус за предприемачи
Първите 10 човека, регистрирани във razmennik.net и дошли от predpriemach получават 50 безплатни кредита, за своите сайтове.Така ще потръгне размяната и предполагам всички ще са доволни. Първите 10 да ми пишат на ЛС с потребителските си имена в разменник.
Сайтът още е бета, така че ако има нещо моля кажете ми ще го оправя и моля без да ме опреквате, всеки човек греши
http://razmennik.net
Последно редактирано: