Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-богат от нас разбиш ли

Re: Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-богат от нас разбиш

Да,това е самосъзнание, не е нещо друго. Повечето тук, да не кажа всички правят бизнес, за да имат кинта, мерцедеси, айфони, къщи, и обикновено бизнеса е отражение на това, което са - един пълен шит. Ето нещо интересно за четене по този повод. Щях да го пусна вчера, но не стигнах до там: http://www.entrepreneur.com/article/236687

Прочете внимателно и се огледайте да видите колко от тези стъпки са ги преодолели нашите бизнесменчета. Точно николко. Не казвам, че е най-добрата статия, но е достатъчна да се види реално какво мислене ще те направи богат. ;)

От: Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-богат от нас разбиш

Тва е супер, но за да пътуваш постоянно, за тва са нужни средства, как ли изкарва?

Гледай клипа и ще разбереш.

От: Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-богат от нас разбиш

Не ме кефи такъв егоистичен клошарски тип на живот. Но, всеки сам си избира пътя.

Тва е супер, но за да пътуваш постоянно, за тва са нужни средства, как ли изкарва?

и за какво са му средства?
храни се от Слънцето :|

Евала. Пътува си човекът - изпълнил си е детските мечти. За мен това е огромно богатство.

Богат на географски сигурно и житейски опит осъществил си мечтата - чудно ми е човек като има толкова голяма мечта или цел като я направи после какво прави?

Земята е ограничена, Вселената не - имам какво още да се посети. А намирането на точния човек до себе си и споделяне на емоциите сигурно ще е също едно дълго и вълнуващо преживяне в неговия случай, може би следващата мечта за преодоляване.
Богат на географски сигурно и житейски опит осъществил си мечтата - чудно ми е човек като има толкова голяма мечта или цел като я направи после какво прави?

ей тва е бохем, евала на пича. важното е да имаш мечта и да си я осъществиш.

Пълен смешник

Не знам какво толкова му се възхищавате. Напоследък много ги пропагандират подобни типове и типки - заебали всичко и хукнали по света, я с колело, я на стоп. Това ли е смисъла на живота - да си правиш моментния кеф, тотално безотговорен?

Не знам какво толкова му се възхищавате. Напоследък много ги пропагандират подобни типове и типки - заебали всичко и хукнали по света, я с колело, я на стоп. Това ли е смисъла на живота - да си правиш моментния кеф, тотално безотговорен?

А какъв е смисъла на живота? Да работиш по 10 часа на ден? Типичен комунист по мислене си.

смисъла на живота, всеки си го определя сам. за някои е да правят пари и да са отговорни, за други - да пътуват. важното е да успееш, а малко са тия, които успяват. за тва му се кефим (поне аз де).

СМисъла на живота е да го живееш :)

Затова за едни смисъла е да го живеят работейки по 10-12 часа на компютър, за други е да обикалят света с раница на гърба.

Няма универсално значение, но евала му правя за това, че поне неговия смисъл си го е намерил и си изпълнява мечтите.

Смисълът на живота е да имаш деца, да създадеш здраво семейство и да оставиш нещо след себе си. Да, това е свързано с много работа, поемане на отговорности и лишения. Свързано е с борба, ежеминутна. Няма по-голямо удоволствие от това да побеждаваш истинските трудности. Ще ме прощавате, ама разсъждавате като 15 годишни.

Иначе Здравко е прав, с една раница на гърба и мизерна сума в джоба може да си само клошар-мангасар, без значение от цвета на кожата ти.

Няма универсално значение, но евала му правя за това, че поне неговия смисъл си го е намерил и си изпълнява мечтите.
Ма той и мангала изпълнява неговия смисъл на живота - да рови по кофите, да предава жилязото и да си бие жената. Правиш ли му и на него евала?

От: От: Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-богат от нас ра

Смисълът на живота е да имаш деца, да създадеш здраво семейство и да оставиш нещо след себе си. Да, това е свързано с много работа, поемане на отговорности и лишения. Свързано е с борба, ежеминутна. Няма по-голямо удоволствие от това да побеждаваш истинските трудности. Ще ме прощавате, ама разсъждавате като 15 годишни.

Иначе Здравко е прав, с една раница на гърба и мизерна сума в джоба може да си само клошар-мангасар, без значение от цвета на кожата ти.

ВЪпрос - защо се изключва едното от другото? Какво му пречи да си намери жена, да направи дете и да създаде семейство на този етап от живота? Ей, това не мога да разбера - за вас ако някой не следва точно определен план в живота си разсъждавал като 15 годишен....

Раждваш се ->учиш -> работиш -> жена -> дете -> работиш -> умираш - Страшен план ;)

Ма той и мангала изпълнява неговия смисъл на живота - да рови по кофите, да предава жилязото и да си бие жената. Правиш ли му и на него евала?

Сега кой разсъждава като 15 годишен с подобни "сравнения". Я ми кажи кой от двата начина на живот обогатява познанията на човек повече и разширява мирогледа му? НЕ мога да се кефя на това, че някой е решил да научи повече за света в който живее ли??? Хах

Прави си кефа човека, а за пропагандирането прости са тея, които ги снимат. Примерно аз през целия Юли премина в ядене и пиене по морето, но на мен това ми прави густото и защо не дойдат да ме снимат и мен ? или те 2/3 от българите са така и е нещо масово и решили да снимат тези, които се занимават с нещо по различно.

btw един български интернет предприемач, живее подобен живот но разполага с доста повече средства и може би е обиколил повече места, а да видим дали ще се сетите за кого говоря.

Горе