Тва е супер, но за да пътуваш постоянно, за тва са нужни средства, как ли изкарва?
Тва е супер, но за да пътуваш постоянно, за тва са нужни средства, как ли изкарва?
Богат на географски сигурно и житейски опит осъществил си мечтата - чудно ми е човек като има толкова голяма мечта или цел като я направи после какво прави?
Пълен смешник
...защото?
Не знам какво толкова му се възхищавате. Напоследък много ги пропагандират подобни типове и типки - заебали всичко и хукнали по света, я с колело, я на стоп. Това ли е смисъла на живота - да си правиш моментния кеф, тотално безотговорен?
Не знам какво толкова му се възхищавате. Напоследък много ги пропагандират подобни типове и типки - заебали всичко и хукнали по света, я с колело, я на стоп. Това ли е смисъла на живота - да си правиш моментния кеф, тотално безотговорен?
Ма той и мангала изпълнява неговия смисъл на живота - да рови по кофите, да предава жилязото и да си бие жената. Правиш ли му и на него евала?Няма универсално значение, но евала му правя за това, че поне неговия смисъл си го е намерил и си изпълнява мечтите.
Смисълът на живота е да имаш деца, да създадеш здраво семейство и да оставиш нещо след себе си. Да, това е свързано с много работа, поемане на отговорности и лишения. Свързано е с борба, ежеминутна. Няма по-голямо удоволствие от това да побеждаваш истинските трудности. Ще ме прощавате, ама разсъждавате като 15 годишни.
Иначе Здравко е прав, с една раница на гърба и мизерна сума в джоба може да си само клошар-мангасар, без значение от цвета на кожата ти.
Ма той и мангала изпълнява неговия смисъл на живота - да рови по кофите, да предава жилязото и да си бие жената. Правиш ли му и на него евала?