dertre
Well-Known Member
Сетих се да взема два домейна (всъщност измислих 3 ама единия някой ме е изпреварил ) които са международно рекламирани и имат мнооооого трафик от целия свят . Става въпрос за домейн на КОМПАНИЯ който има много посещения ,но начина му на изписване е малко изкелифенчин и лесно ще се бърка от много хора при писането му ако не го гледат и преписват буква по буква дословно . Идеята ми е да паркирам и двата домейна да кажем при Гоогле и от там да си точа парички . Въпроса ми е имат ли право въпросната компания да ме осъди за това ,че домейна ми прилича много на техния (реално погледната съм добавил само една буква в тия които мисля да купя но по този начин самия домейн на фирмата звучи както се произнася и както е името на фирмата ) ? Например техния домейн е www.imetonfirmata.com а моя ще бъде www.imetoNAfirmata.com . Освен от фирмата Google може ли по някое време да ми банне акаунта заради такъв домейн който ще обира трафик от грешно въвеждане ? Мерси предварително за отговорите ако някой е правил нещо подобно .