stoineff
Well-Known Member
През месец март стартирах Интервю идеята беше да създам независима онлайн медия за новини и полезна информация. Много от потребителите тук във форума ме нахулиха и нахокаха, че търся безплатна реклама и тн., че сайта бил пълен провал и още и още вече не помня всичко, а и не ми се връща назад. Каква е далаверата за една година онлайн - ПР4 ; индексирани страници - 763 ; стабилен трафик от GOOGLE 500 + дневно (предимно от лонг кийуърд) Дори и няколко редовни читателя и абонамента имам. Прогресивно растат и приходите. Около 1000$ за последните шест месеца. (От директна реклама + продажба статии ревю + адсенс + афилиейт.)
За рождения ден на Интервю предлагам всеки желаещ да публикува статия с до два линка в нея да ми я изпрати на stoineff @ gmail.com, която ще публикувам безплатно и ще бъде добавена в социални мрежи. Условието е статията да бъде уникална! (Промоцията е валидна до 14.04. 2012г.)
Следваща промоция:
Всеки, който има Last minute оферти (дизайн на албуми, снимки, фото, видео, хотели, ресторанти, екскурзии) свързани с предстоящите абитуриентски знае как да ме открие. Отново едно от условията е УНИКАЛНА обява.
Две години и нищо по - късно:
Трафика е над 3000 уник. дневно. Приходите в пъти повече.
Стартира новата рубрика Live. Ако искаш да станеш част от екипа виж как тук
Прикачени файлове
Последно редактирано: