Една уникална програма за добра печалба profitablesunrise!!!

Kachovets

New Member
Здравейте. Тук искам да споделя с вас нещо уникално. Програмата е много опростена и не е измама. Парите се теглят за минути. Парите се изплащат в STP,EP,PM & LR за 10, 15 минути. Групата в която съм аз изплаща и по висока комисионна от другите групи 2.17% на ден за 170 дни с опция за реинвестиция. Минимума за инвестиция е 10$ и за 170 дни с бутона за автоматична реинвестиция стават над 300$. Програмата плаща само работни дни така че реалния период в който завършва пълният цикъл е около 230 240 дни. Най добрата програма до момента която може да срещните в интернета. За повече въпроси може да пищете лично съобщение. Побързайте и се регистрирайте тук profitablesunrise.com/?upline=Kachovets . Повтарям ако се регистрирате свободно или в друга група комисионната е по малка 2.15%. Тя зависи от инвестицията на групата. В нашата група е 2.17%. Може да звучи малака разлика за вас но не е малка разликата. Това не е скам!!!
Моля използвайте линка за да се регистрирате!

От: Една уникална програма за добра печалба profitablesunrise!!!

profitablesunrise.com/?upline=Kachovets

Постни снимки с преводи, които си получавал от въпросният сайт. Иначе увисва афф линка ти - тук хората не ядат доматите с колците.

Не можеш да гарантираш живота на такъв сайт цели 170 дни. Заслужаваш си репутацията.

Момчета както си решите. Програмата плаща от около година вече. Проучете добре. Знам че има много лоши мнения за такива програми. Вероятно някой вече се занимават с profitclicking и знаят за какво става въпрос. Не критикувайте преди да сте проучели. Аз също не обичам да се занимавам с измами. Просто няма смисъл. Ако си мислите че лъжа тук не се регистрирайте! В крайна сметка риск от 10$ не е голям. А за репотацията, регистрирах се преди 5 мин.

Постни снимки с преводи, които си получавал от въпросният сайт. Иначе увисва афф линка ти - тук хората не ядат доматите с колците.

Не ги слушай - повечето хора тук ядем доматите с колците и корените.... така че... Дерзай!

Може прочетете някой и друг коментар от групата тук facebook.com/groups/336972493064587/ И най добрата черта в българския характер. Да говорим и изказваме мнения без дори да знаем за какво става въпрос. Който жела да заповяда в групата.

Може прочетете някой и друг коментар от групата тук facebook.com/groups/336972493064587/ И най добрата черта в българския характер. Да говорим и изказваме мнения без дори да знаем за какво става въпрос. Който жела да заповяда в групата.

И за да ни натриеш носа (освен, че най добрата черта на българина е да говори и изказва мнение без да знае, друга българска черта е завистта) ела след 240 дена (ще те чакаме с отворени обятия) и покажи големите пари които си направил. Така хем ще говорим без да знаем, хем ще завиждаме за парите които си "направил". И от мен имаш голям червен квадрат.

Първо ако беше скам нямаше да пусна тази тема тук. Второ просто си търся реферали и хора с които да споделя този начин за печалба. Не се опитвам да излъжа който и да е. Не ме интересува мнението на хора които само ще говорят критики. Който иска да се регистрира. Не карам никой насила.

Нищо лично приятел, ама тези сайтове няма да издържат обещаните дни от твоята инвестиция. Гарантирам ти

хич ама хич не ми изглежда надежден този сайт. Само като види човек как е направен ... ама какво се чудя neobux е третия по популярност сайт в бг, може и този да зариби бая народ. няма лошо, щом се "печели" от него

Ха ха ха... Neobux топ 3... Смятай, Елке.......

Това няма как да е истина бе, кой ти посещава neobux ? :D Аз един човек дето да влиза в това не познавам!

Аз познавам около 100 (+- 10). И аз имам регистрация там и правя около 60-70$ на година (заради многото реферали в началото като почна сайта) и сайта ми работи на автопилот (има програма която сама си клика всеки ден, за да взимаш от рефералите). От доста време обмислям да я зарежда или да си продам акаунта на някой, ама все не ми остава време. Пък и 60$ на година, когато всичко е автоматизирано са си 60$ на година. Все пак не се занимавайте с neobux определено.

Аз познавам около 100 (+- 10). И аз имам регистрация там и правя около 60-70$ на година (заради многото реферали в началото като почна сайта) и сайта ми работи на автопилот (има програма която сама си клика всеки ден, за да взимаш от рефералите). От доста време обмислям да я зарежда или да си продам акаунта на някой, ама все не ми остава време. Пък и 60$ на година, когато всичко е автоматизирано са си 60$ на година. Все пак не се занимавайте с neobux определено.

Такива сайтове трябва да ги хванеш от началото и да знаеш, че ще държат дълго време. А това е изключително рядко. Сигурна един на 100 предполагам се задържа повече от година, пък сигурно още по-малък е шанса повече от 1 година. Имам познат, който започнал от началото и изкарал над 30 000$ засега. Вика, че той е само такъв посредник в този сайт. Имало хора, където вадят къде къде по големи пари над 100 000...

Горе