SandWraith
New Member
От доста време насам си мислех да си направя портфолио и да го популяризирам, та уж да привличам повече клиенти.Занимавам се с уеб дизайн от година насам.Знам, че това не е за хвалене, но няма смисъл да го крия.Често са ми казвали, че едно хубаво портфолио привлича повече клиенти отколкото 5-6 разхвърляни картинки.HMTL-а и CSS-a долу-горе ги оправям, но мисля като за начало да ползвам готов темплейт или да дам на някой да ми кодира мой дизайн.Моля ви да не ме нападате, знам че в интернет има 5000 теми за тези неща, но аз искам да чуя вашите съвети и мнения.Като за начало ви моля да ми препоръчате следните неща:
Благодаря ви предварително за отделеното внимание! Надявам се не изглежда, че чакам всичко на готово..
За сега се спрях на смс хостинг, но не съм сигурен, а относно темплейтите намирам само някакви, каквито съм правил 2 седмици след като съм отворил фотошоп.
За блога знам, че ми трябват уникални статии и афилиейт програма, но за второто не съм 100% сигурен.
Извинявам се ако съм объркал графата!
- Добър и надежден хостинг и домейн и как се управлява това чудо
- Сайт за готови безплатни темплейти
- Трябва ли да си направя блог и как да печеля от него? ( линк ако може )
Благодаря ви предварително за отделеното внимание! Надявам се не изглежда, че чакам всичко на готово..
За сега се спрях на смс хостинг, но не съм сигурен, а относно темплейтите намирам само някакви, каквито съм правил 2 седмици след като съм отворил фотошоп.
За блога знам, че ми трябват уникални статии и афилиейт програма, но за второто не съм 100% сигурен.
Извинявам се ако съм объркал графата!