За Тулово знаем само за един джендър. Понеже не може да се определи, постоянно си сменя ника и прави нови профили.Какво ще узаконят ми е все тая.
Гейове и джендъри има основно в София, Стара Загора и Тулово.
В наше село имаме само 1 двойка и те се крият усилено.
Това са глупости, колко пола има признати в България, къде пише, че признаваме трети пол?Някъде там пише, че пола не е физически белег, а сациална роля. Няма да ти обяснявам какво значи това...
Това са глупости, колко пола има признати в България, къде пише, че признаваме трети пол?
Когато се споменава пола аз разбирам двата пола.
Е посочи къде и ти не си я чел, а твърдиш, че пише, кажи кой ред кой абзац, точка, къде пише признаваме трети пол?В истамбулската конвенция, дето лидера ти искаше да я подпише го пише...
Комунистическите идоли на Нанди:Да си дойдем на думата.
Мангъра rules!
Мангъров за протестите: Надявам се да има промяна, така вече не може да продължава (ВИДЕО)
Според него пандемията следва естествения ходeurocom.bg
Теди, съдейки по твоите идоли, мнението ти си е жив комплимент за преценката ми.Комунистическите идоли на Нанди:
Мангъров
Радев
Курни
Отровното трио
То пък как един свестен нямаш...
Абе кво се опитваш да спориш с трол-ботТова са глупости, колко пола има признати в България, къде пише, че признаваме трети пол?
Когато се споменава пола аз разбирам двата пола.
Когато имаш връзки и на протестите
Е да това е което говорех, тези който не са с нас под ножа, тия които са с нас ги пускаме.
Така комунягите са действали и на времето ама действително са ги трепали, а верните на партията и до сега за тях има далавери и винаги са с предимство.
Едно им признавам на комунистите, че си държат на верните членове - има ли нещо за гепене, за приватизиране, за правене на пара - винаги на наши хора, не ги оставяме така.
Абе ти верно си голям тролМного добре описа ГЕРБ, браво!
Нали си на почивка бре, зарежи ги тея политики малко гледай си кефа, ше се зомбирашМного добре описа ГЕРБ, браво!
Абе ти верно си голям трол
За тебе не е важно да е истина, важно е да го повтаряш като латерна че сам да си повярваш
Нали си на почивка бре, зарежи ги тея политики малко гледай си кефа, ше се зомбираш