Torbalan Trolski
Well-Known Member
Че и аз това ти казвам. Боцинката е прав, тя си е ПКП.ТКП не ПКП.
Боци е невинен, това са грозни инсинуации.
Последно редактирано:
Че и аз това ти казвам. Боцинката е прав, тя си е ПКП.ТКП не ПКП.
Боци е невинен, това са грозни инсинуации.
Много малко плащат на позитано, само 5 дена. А едно време картите за ведомствена станция бяха по 20....
А ти вЕрваш на развития социализъм ли?Ти пък какво знаеш за едно време, като си 20 годишен сополонко, дето верва безрезервно на Баце?
А ти вЕрваш на развития социализъм ли?
За съжаление за над 100 страници не си доказал и едно твърдение, спуснато от КуриЗа разлика от вас, верващите в харизмата, аз вярвам само на себе си, на числата и на доказаните от няколко източника факти, на нищо друго. . На харизми вярват балъците, умните си проверяваме, преди да вярваме. А проверката в случая показа само едно - Бацинката, както му викате влюбено, се е усрал до ушите!
Ти пък какво знаеш за едно време, като си 20 годишен сополонко, дето верва безрезервно на Баце?
За съжаление за над 100 страници не си доказал и едно твърдение, спуснато от Кури
Ти вярваш единствено на на заплатата си от позитано. За нея си в състояние да ядеш лайна денонощно без да кажеш нищо съществено и разбира се само повтаряш спуснатите ти от Позитано опорки
хахахахАма разбира се, по стар герберски обичай, крадеца вика дръжте крадеца. Точно ти, дето си най-тъпия от всички герберасти, да го напишеш това е меко казано брутално. Нямаш едно мнение смислено. На всичките графики и статистики, дето пуснах, отговаряш само с лични нападки и никога не коментираш изложените доказателства. Сигурен съм, че пак ще копи-пейстнеш същото нещо и под този пост.
хахахах
Ти като една видна Курабия само това ли успя да измислиш?
Да, наложи ми се да падна на твоето ниво, за да видиш какво е да си тъп тролИма надежда за теб, досрамя те за 1567-ми път да напишеш нещо с трол, кака Кури и позитано, като само им сменяш местата. Въпреки че поста ти отново е лишен от всякакъв смисъл... Толкова си можеш, знам....
Да, наложи ми се да падна на твоето ниво, за да видиш какво е да си тъп трол
Пак се обърка, аз съм тоя със статистиките и анализите, ти си с трите думи, дето им сменяш местата.... Пак ти повтарям, че нямаш нито един смислен пост в темата, нито един!
Кви статистики, какви анализи, ти не можеш да работиш с елементарни данни.
Я дай сега справки в кои класации сме се сринали към днешна дата спрямо 2009 година, когато на власт бяха твоите хора.
Да, именно, само това правиш - повтаряш едни същи безсмислени опорки, спуснати от Позитано100 страници само това правя.
Биарката верва на Станишефф, дето построи 40 км магистрала Тракия и благодарение на него сега има ограничение и дефектирал път след Плодовитово. Респект!Обсебения от харазмата се обади. 100 страници само това правя. ама се правите, че не виждате. Имай търпение и това ще стане....
Биарката верва на Станишефф, дето построи 40 км магистрала Тракия и благодарение на него сега има ограничение и дефектирал път след Плодовитово. Респект!