Websolut
Well-Known Member
Дай доказателството и за кого е гласувала?Май здравият разум отново те напуска и преминаваш към емоциите. Нека да сравним изборите тук и в Беларус. Ама не отношението към протестиращите - това е вече друга бира, както се казва.
Казват, че в Беларус изборите са опорочени. Ами тук как стои въпросът? Знам доказан случай, как тук в България мъртва жена е гласувала. При това откритието е от нейния съпруг. За подобно нарушение не трябва ли да има повторение на изборите поне в компрометираната секция? Ама нямаме такава практика, че ако сравним после разликите с последващите резултати ще излезе мръсна картинка.
Аз пък знам село край София което е заселено с роми точно заради избори, те са били докарани с цел да гласуват за точно определена партия и са си останали там и сега са основното население, а преди години не имало един циганин.
Нарича се .......?
Ще подскажа - има клиника за цици и джуки!
Преди рокерите редовно ходеха там за дарения на един детски дом който вече не е там мисля.
Намира се преди един голям язовир проектиран на времето да захранва Кремиковци с вода.
Искам да кажа, че манипулациите на избори не са от вчера, нали затова са застъпниците, нали затова са комисиите от различните партии, за да има контрол, но щом си мълчат значи им е изгодно, така, че какво да кажа освен всички са маскари щом им изнася си трайкат.