Е па те и по новините го казаха може да е добър като пилот, но в политиката е на първото стъпало, човек не може да става за всичко и това е нормално.
Сега като се замисля, би било значителен ъпгрейд да имаме премиер, който не използва телефон с копчета и знае как да "влезе в интернет".
Тукашните лумпени бяро и старата мома са идеален пример, че само хора с нисък интелект протестират.
Обижда, държат се нагло, не уважават събеседника, въобще така диалог не се води.
Много много лош матрял...
Радев по-нискокачествен от Борисов!? Е човек, ти преби тъпомера, то верно не останаха здрави в тоя форум.... Генерал, истински при това, с езици, специализации в щатите, знаеш ли изобщо как се става генерал и пилот на изтребител? Официално те обявявам за луд.... пък може и други да са ти мотивите, де да знам. Радев бил по-зле от Борисов.... леле, леле .... Както стана ясно, тоя и Винету не е чел, гледал е само филма....
Страхотни глупости пишеш и си личи колко си подплатен и мотивиран. Колкото и да викате герберастите на черното бяло, балъците свършиха.
Е очевидно балъците не са свършили щом някой се е прехласнал толкова по един тъп военен който ни насадиха за президент. България никога не е имала толкова слаб президент. Тази фигура има 2 задължения - обединител на нацията и представителни функции. Не съм чул Падев да е представил страната където и да е. За обединителя пък от “изтребител” се вижда, че той не пожела да влезе в тая роля. Изобщо не ме интересува как се става генерал. Виждам всеки ден как същия не може да върже 2 приказки на кръст, а ако не бяха ПР-ите му нямаше и толкова да може. Зависим от Корнелия Нинова на 100%. Ако му каже и лайно ще изяде заради нея... Знам че тъпотията е модерна, ама чак толкова... Казвам ти, не е трудно да си по-зле от Борисов, ама Радев го постигна от раз, без дори да опитва...
Като заговорихме за президенти, искам да чуя мнението ти за Плевналиев, може ли?
Моята е малко по-различна:Аз съм го казвал много пъти, може би даже и в тази тема, не помня - неутрално към позитивно. Имаше какво да се желае, но като цяло се справяше сравнително добре. Деполитизира се навреме, въпреки тежкия си мандат и личната трагедия която преживя през това време. Мога много да говоря за него, но няма смисъл.
Народът обаче не го припозна, тъй като е интелигентен и неподправен, а на мат’ряла това не му се харесва. Народа обича лицемерието и простотията. Съответно и той за това достойно се оттегли в края на мандата си.
Направо да ти дам и една класация на БГ президентите по одобрението ми към тях през годините:
1. Желев
2. Стоянов
3. Плевнелиев
4. Първанов
5. Радев
Аз съм го казвал много пъти, може би даже и в тази тема, не помня - неутрално към позитивно. Имаше какво да се желае, но като цяло се справяше сравнително добре. Деполитизира се навреме, въпреки тежкия си мандат и личната трагедия която преживя през това време. Мога много да говоря за него, но няма смисъл.
Народът обаче не го припозна, тъй като е интелигентен и неподправен, а на мат’ряла това не му се харесва. Народа обича лицемерието и простотията. Съответно и той за това достойно се оттегли в края на мандата си.
@biaro, пичага, избий се от главата мисълта, че всеки който не харесва БСП е фен на ГЕРБ.
Не съм фен на ГЕРБ и много пъти съм го казвал. Нито аз нито някой мой близък е на хранилка.
За да съм 100% искрен, преди може би около 8-10 години една моя втора братовчедка работеше на много ниска административна длъжност в ГЕРБ, без политически убеждения, просто работа, която и намериха от бюрото по труда, защото старата и фирма фалира. Изкара 6-7 месеца там и си намери друга по-подходяща за нея и по-добре платена позиция в частна фирма и се разкара. За това време с нея съм се виждал веднъж, защото живее в друг град и като се видяхме ми даде подарък една кутия брадиран кибрит и едно пакетче брандирани желирани бонбони или лукчета беше, не си спомням с лого на ГЕРБ, останали нераздадени след някакви избори, които трябвало да раздадат, тъй като не били актуални. Обща стойност на подаръка - 60-70 стотинки. Ако смяташ, че от това съм се купил, добре, купил съм се
Тук има видео с тоя пичПриятелят на задържаното на протеста момиче: Полицаи я бутнаха с белезници на земята
Антон Николов се разпозна на клипчето, на което полицаи влачат момче с бяла тениска и тъмни къси панталониbtvnovinite.bg