biaaro
Well-Known Member
Продължавайте да вервате, че овчаря не играе с кучето...
Последно редактирано:
Този многократно стана ясно че работи като статист по телевизията и видеопродукции, даже май имал агенция за набиране на такива.
Тези униформи си личи че са бутафория, а това също си личи, че е снимано в киноцентъра.
Отново ат Позитано ни заливат с партенки на които и малоумник не би се вързал.
Само да вметна, че съм от мъжки пол. А я ни кажи ако Боцето се оттегли и от ГЕРБ сложат друг човек, пак ли ще съм резил? Може би трябва да върна червените на власт?!?tedkate то и ти самата си най-големият резил в тази тема, та защото да мислиш не ти се отдава. Другите може да се обиждаме, че сме тъпи и глупави, но това е напълно в реда на нещата като спорът се изостри и вече ти писне. Ако питаш защо си резил - ами ти единствената тук си заявила, че ще гласуваш за Боцинка, като че не осъзнаваш какъв боклук е. Другите тук против протеста са и против тиквата, ако не си забелязала.
Само да вметна, че съм от мъжки пол. А я ни кажи ако Боцето се оттегли и от ГЕРБ сложат друг човек, пак ли ще съм резил? Може би трябва да върна червените на власт?!?
Да бе, като го няма Доган, защо ДПС си просперират? А Костов като се махна, Радан стана евродепутат. Това твое твърдение издиша. Аз даже искам Боце да се махне и да намерят някой читав.Само да вметна, че ако боцинката се оттегли, гроб поемат към небитието. Лидерски престъпни групи като гроб, заминават заедно с лидера. Питай НДСВ....
Да бе, като го няма Доган, защо ДПС си просперират? А Костов като се махна, Радан стана евродепутат. Това твое твърдение издиша. Аз даже искам Боце да се махне и да намерят някой читав.
Това, че Доган го няма е най-големият виц! А това, а че Радан стана евродепутат - това едно огромно постижение ли е?Да бе, като го няма Доган, защо ДПС си просперират? А Костов като се махна, Радан стана евродепутат. Това твое твърдение издиша. Аз даже искам Боце да се махне и да намерят някой читав.
Снощи гледам новината за президента в испански вестник се споделя яко от проправителствени тролчета.
Обаче като им разгледах няколко профила останах изумен - помните ли снимките с пачките, златото и пищова?
Тия споделят снимка /карикатура/ както иситнската снимка била - шкафа е пълен с капачки, за дарение...
Нищо, че след ескепертиза се доказа, че само датата е сменяна но... Направо съм в шах. Очаквам днес да се излезе по ТВ и авторитетни/алтернативни медии (всички вече ги знаем) и да се каже, че ако има остава, то от утре няма да има изгрев
Честно казано ако цената, която чух е вярна (0.11 лв на коментар/споделяне) поне подпомагат пенсионерите в такъв случай.
Някой има ли информация колко струва един коментар от трол независимо от коя партия е платен? На мен ми се виждат много пари за копирани съобщения в социалните мрежи.
Блазе ти, имаш железни нерви явно. Аз имам такъв трол в семейството - едната ми сестра. За жалост го прави безплатно и снощи по телефона отново ме изнерви ужасно. Изскачам от обувките, когато близък човек е толкова заблуден и говори глупости.С такива мащаби не се работи на коментар. Директно на заплата са, като си имат десетници и стотници, на които се отчитат. Предполагам не са им малки заплатите, защото, както казах, имам за съсед един такъв трол, който е личен лекар. Пенсионерка, но все още практикува. Ще се опитам някой ден да я запиша и ще ви я пусна тук да чуят всички що за безумици говори. От март до сега е супер активна. За вируса какви неща чух не е истина, като почнаха протестите, резко смени приоритетите и почна с Радев. От нея разбирам какви са опорките на герб първи, още преди да са залели мрежата. Всяка сутрин в осем ме чака на пейка пред магазина да пушим и спорим, че да ме облъчва
Блазе ти, имаш железни нерви явно. Аз имам такъв трол в семейството - едната ми сестра. За жалост го прави безплатно и снощи по телефона отново ме изнерви ужасно. Изскачам от обувките, когато близък човек е толкова заблуден и говори глупости.
В същото време дъщеря ѝ ходи на протестите след работа и прави каквото може, за да си осигури добро бъдеще. А кажете ми, как може да си толкова прост, че заради собствената си глупост да жертваш правото на просперитет на детето си?
Бъдещето е на младите, а те до един са против това управление. Нямаме право да ги лишаваме от възможността да отстояват гражданската си позиция. Те ще живеят по-дълго тук, отколкото изкуфелите гербави бабички (и от двата пола). Какво искаме - да избягат завинаги в чужбина или да са близо до нас и да допринасят за европейското развитие на страната ни?
Факт е че гроб са развили тролска мрежа с колосални размери. Минимум 10000 човека са, минимум. Интересното е, че в голямата си част не работят през фалшиви профили, а с реални такива. Обикновено са пенсионирани баби. Крайно тъпи, ограничени и агресивни. Как плащат на толкова безмозъчна сган нямам представа. С невиждана ярост защитават дори и най-безумната опорка спусната от централата, отвратителни са.
Ярко описваш фен-мрежата на радев. Предимно възрастни, незадоволени сексуално жени, току що открили фейсбук и мислещи, че някой се интересува от тяхното мнение. От незадоволената им секуалност са станали агресивни и се държат просташки. Влез в групите за радев да видиш - какви фейк сайтове и колажи се споделят, тагедия пълна. Това са хора които се боят от еврото, страхуват се от някакви измислени мерки, които нико не е предлагал, пюят по ИТ специалистите, които им плащат пенсиите.
Онзи ден разпространяваха снимки на камиони на чистотата с които мият улиците, като водни оръдия на МВР. Толкова им е капацитета на хората...