Предполагам и това ще стане, но първо да се махне Борисов, за да може да назначи служебното правителство той. Поне аз така щях да направя.
Ти си интелигентен човек, въпреки че не разбирам позицията ти, как ще коментираш поведението на единия и другия. Не виждаш ли, че разликата между тях е композиции с книги, не вагани. Те са от два различни свята....
Аха, т.е Радев да назначи хората които ще правят изборите и след това да се яви на тях. При такива условия не се ли притесняваш от манипулации в негова полза, по същия начин по който твърдиш, че ГЕРБ правят манипулации?
Радев няма никаква адекватна обществена подкрепа. Не мисля, че ще има втори мандат за него. Миналия път обра протестния вот на втория тур, но този път протестния вот ще се стовари с пълна сила на гърба му. Освен ако опонента му не е някаква крайно неадекватна фигура. Отделно, той не се е отделил от БСП по никакъв начин. Т.е ако ще си явява, ще е от името на БСП.
Гледай някое видео с дихателни упражнения, че почна да халюцинираш от толкова емоции.Я кажи сега защо е проблем ГЕРБ да правят избори на които се явяват, но не е проблем Радев да прави избори на които ще се явява той?
Радев няма да е президент, но няма и да е премиер. Ще си ходи в пенсия. Ако случайно по някаква нелепа случайност тоя мизерник стане премиер, не 1, ами 2 милиона души ще се съберем на центъра на София, това ти го гарантирам и то напълно спонтанно. Бъди сигурен в това.
Я кажи сега защо е проблем ГЕРБ да правят избори на които се явяват, но не е проблем Радев да прави избори на които ще се явява той?
Радев няма да е президент, но няма и да е премиер. Ще си ходи в пенсия. Ако случайно по някаква нелепа случайност тоя мизерник стане премиер, не 1, ами 2 милиона души ще се съберем на центъра на София, това ти го гарантирам и то напълно спонтанно. Бъди сигурен в това.
Щом стигнахме и до това да цитираме тоя, трягедията е страшна.
Щом стигнахме и до това да цитираме тоя, трягедията е страшна.
Радев бил честен и почтен. По-голяма смешка не бях чел...
Стига с тея герберски номера де, коментирай какво казва, не кой го казва. Какво му има на Карбовски всъщност?
Дай поне един пример за лъжа изречена от Радев.
Няма да ми стигне живота да му изпиша лъжите.
Карбовски е един жълт репортер от тай-гнусните. Търси евтини сензации и нещо повече. От 20 години го въртят по телевизията и винаги съм се чудил кой го гледа... Ама си отговорих - фенките на Радев.
На теория е прав в това в които говори, на практика по цял свят пътищата са постоянно в ремонт. Тунелната строителство е сложно и скъпо. Отделно в момента се гради огромна част от Хемус и има финансиране и се работи по останалите лот-ове. Тракия и Марица са изградени напълно, строи се много активно към Сърбия, а скоро от Струма ще остават едва 16 км незавършени. Така че точно от пътната инфраструктура не можеш да се оплачеш.
Има какво да се желае от към качество, но по-добре лош път отколкото никакъв път.
На кого!?Нещо смислено ще кажеш ли, поне веднъж?
На кого!?
На теб?
Едно време такива като теб са ги бесели...
Родостъпници, предатели - поддържащи и подкрепящи интересите на чужди държави.Какъв съм аз, че да ме бесят?
Аз пък се сещам, че такива като Sky преди 50-на години са ги тиквали в лагери, поради причината ... "родостъпници, предатели - поддържащи и подкрепящи интересите на чужди държави".Родостъпници, предатели - поддържащи и подкрепящи интересите на чужди държави.
Родостъпници, предатели - поддържащи и подкрепящи интересите на чужди държави.