????? Прилича на тупе от кожа на бобър. Може и нутрия да е, знам ли.Заради нанди не спирам да се взирам и да се чудя с какъв произход е това, дето си го е нахлупил на главата.
Аз не бих изключила и мъжете.Като изключим тая най-вляво и лелката със сакото, дали всички жени на тая снимка ги е ебал?
Ами много хубаво говори.????? Прилича на тупе от кожа на бобър. Може и нутрия да е, знам ли.
Подкрепям напълно, като добавям, че и на мъже, криещи плешивостта си под шапки и забрадки също не бива да се гласува доверие.Ами много хубаво говори.
И е от БСП.
Обаче не вярвам на мъже с перуки или с присадени или боядисани коси.
Виж условията бе. Изключително изгодни са. За 30 години ще върнем по-малко отколкото сме взели, при все че инфлацията върви. Тези пари ако се налеят в инфраструктура и потребление за 30 години ще се избият десетки пъти... Ама за това трябва малко повече мисъл от сляпо следване на Радев.
Строят се 300+ километра магистрали в цялата страна. Ремонтират се пътища, отпуснаха се накакви пари на пенсионерите. Учителските заплати вече са на отлично ниво. Развива се здравеопазването. Нали това искаме. Справихме се отлично с кризата с коронавируса. Здравната система е подготвена да издържи на натиска. Безработицата продължава да е ниска. Потреблението върви. Отивам на ресторант - няма място да седна. Отивам в магазина - опашка. Запазвам си хотел - няма стаи. До нас в радиус от 150 метра се строят 3 кооперации, едната е огромна, близо 100 апартамента. Всичко е продадено. Почнаха май. Всичко си работи, икономиката върви. Няма място за паника.
Има петиция, с която молим бай Дончо да подкрепи протестите. Който желае, може да се включи тук: https://petitions.whitehouse.gov/pe...-people-bulgaria-against-bulgarian-government
Leverage, не се мъчи. Няма смисъл.
Пичове, махнаха ли емоджитата за реакция на пост или само при мен е така?
По тази точка мога да се съглася, но не и с епитетите, които използваш по адрес на президента на България. На фона на тези, които така яростно браниш, той е великан, а всички сме наясно, че няма идеални хора, още по-малко пък политици.Правилно! Нямаше смисъл да споделяш тази петиция! Дончо най-вероятно е по-добре запознат какво се случва в България...