Torbalan Trolski
Well-Known Member
За сметка на това дават за Навални постоянно, който е същия опозиционер като черепаГоворя за нещата казани от Божков и тишината след това.
Последно редактирано:
За сметка на това дават за Навални постоянно, който е същия опозиционер като черепаГоворя за нещата казани от Божков и тишината след това.
За сметка на това дават за Наваляни постоянно, който е същия опозиционер като черепа
Тука демократите ще ги втрещя, ама ще го кажа. Ако това се беше случило по онова време, днес щеше да има 50 човека минимум в ареста. След 3 дена щеше да има 20 в затвора, 10 в Белене, 15 на обществено полезен труд и 5 оправдани. Без никакво значение кой член на партията, кой на кого човек и тн. Сега ще има мънкане няколко дена и нищо.... Само едни размазани родители.... На мен едното ми дете е на тази възраст и само като си помислих, че нещо толкова нелепо може да му се случи..... не, не....
Разбира се, че ще ни втрещиш. Това са пълни глупости. Навсякъде носталгия по комунизма - сайтове, социални мрежи. Трябва час по-скоро хората да разберат, че демокрацията се подкопава, и то целенасочено от шепа либерали, които управляват множество "калинки" - медии, политици, актьори, политолози и.т.н. В момента има преход и това не е демокрация, за да я оплювате! Трябва да се борим за нея!
Прочети тази статия:
Демокрация 101 или либералния диктат на малцинствата през 21 век — Блогът на Бико
Чудите ли се какво е демокрацията днес? Не ви ли прави впечатление, че всички се съобразяват много повече с малцинствата, вместо с мнозинството?biko.bg
Аз не оплювам демокрацията, оплювам демокрацията на тиквата, защото са различни неща. Всъщност аз се боря за демокрацията, това в момента не е демокрацията. Либералите са по близко до комунистите от всички други - Цензура, налагане на ценности, политкоректност тн.
Съвсем спокойно можеше да вземем доброто от онова време и да го приложим в новите условия. Както направиха много държави подобни на нас. Ние взехме най-лошото и от демокрацията и от комунизма....
Ние така и не успяхме да видим истинската демокрация за разлика от запада, който се разви икономически. Тук все още са фактор бившите ДС агенти. Либералите са по-близо до комунистите, да и точно тази опорка използват срещу демокрацията в момента при нас. Носталгия по комунизма, като изтъкват само хубавите му черти пред масите. Целта е ясна - сами да се откажем от нея и да си наложат либералния фашизъм.
Това не е точно така, защото излиза, че съм проводник на либерални идеали, което не е така. Всъщност аз съм живял тогава и имам ясни спомени за нещата. Всъщност носталгията не е към самия комунизъм, а към организираната и подредена държава. Писал съм го и друг път - Спорт, здравеопазване, образование и правосъдие, ако се абстрахираме от политическите процеси, разбира се, бяха на световно ниво. Също политиката спрямо семейните ценности и като цяло семейството и децата. Можеш ли да го отречеш това. Можеш ли да отречеш прираста на населението в този период. Също политиката на държавата спрямо иновациите, та аз съм ходил на компютърен клуб от 86-та до 89-та напълно безплатно. На български компютри, това какво е? В никакъв случай тези неща не бива да се зачеркват заедно с гадостите. Трябва да се казват и да се знаят. Нямаше дете, което да не спортува, да не ходи на някакъв моделизъм корабен, ракетен всякакъв. Децата мечтаехме да ставаме космонавти, откриватели и шампиони. Всички успехи на български спортисти, учени и каквито се сетиш са заложени тогава. Можеш ли да кажеш, че това не е така? Че на олимпиадата 88-ма година завършихме в десетка спомняш ли си? Примерно при шангистите отиваме за златни медали във всички категории, не взимаме злато само в две.... Много мога да кажа още, ама няма смисъл... Искам да кажа, че не е точно така, както се изкарва.... То излезе, че тогава сме били някакви неандерталци, дето сме живели в мизерия с по два полицая на главата и сме нямали банани.....
Имало е и плюсове, да, няма спор. Въпросът е в това, че комунистите под шапката на демокрацията окрадоха и съсипаха държавата. В тези години западна Европа се разви, а ние си играехме на преход със смяна на сини и червени от едно тесто замесени. Та като цяло не отричам написаното от теб, а казвам, че либералите умело използват това за оплюване на демокрацията, която ние не сме и виждали тук в чист вид, а както е тръгнало може и да не видим. На българина малко му трябва. Ладичките при бай Тошо бяха евтини, сега колите са скъпи и той вече е върл противник на демокрацията. Това че не сме имали никога правителство, което да работи в интерес на народа и България е съвсем отделен въпрос. И дори това в случая не е толкова важно, защото процеса е глобален и ние най-вероятно ще сме само зрители в него, защото сме много разединени.
Все тая, виж матряла как кълве на всичко....Тоя Добри Божилов е трол провокатор от времето на Апостол още. Може би един от първите в България....
Аз не бих се бъзикал с това...Все тая, виж матряла как кълве на всичко....
Няма подкопана демокрация. Такава е структурата на строя просто - целият е за изхвърляне, но не трябва да го заменяме със стария, който също е "гнила ябълка". Думата "демокрация" в момента е само етикет, без стойност. То и преди социалистическата част на Германия се наричаше "демократична".Разбира се, че ще ни втрещиш. Това са пълни глупости. Навсякъде носталгия по комунизма - сайтове, социални мрежи. Трябва час по-скоро хората да разберат, че демокрацията се подкопава, и то целенасочено от шепа либерали, които управляват множество "калинки" - медии, политици, актьори, политолози и.т.н. В момента има преход и това не е демокрация, за да я оплювате! Трябва да се борим за нея!
Прочети тази статия:
Демокрация 101 или либералния диктат на малцинствата през 21 век — Блогът на Бико
Чудите ли се какво е демокрацията днес? Не ви ли прави впечатление, че всички се съобразяват много повече с малцинствата, вместо с мнозинството?biko.bg
Вземи си на Георги Димитров, той е още по-хардкор комуняга и O.G.Прочее, кажете моля (малко встрани от темата, но все пак) - някаква идея от къде мога да намеря бюст на другарят Живков (вечна му памет), ама нещо по-качествено като изработка?