Няма как да изметеш гроб, като им следваш плътно опорните точки, най-много да ги закрепиш още по-добре във властта. Другото няма да го коментирам, че е несвързано, а и 100 пъти си заявих позицията, ти пак ми казваш какво Аз мисля.... Даже не разбираш какво точно ти пиша.... от там нататък коментарите ти са неадекватни.
Пак прадължаваш с тезата, че всеки който не харесва БСП е гербаджия. Ами живей си с тая мисъл, аз съм безсилен. Може би 20 страници по-рано публикувах снимка на жан виденов, банкнотата от 50к лева, снимка от клетвата на шиши за шеф на ДАНС и пазни други и т.н и ти казах, че не искам това да се повтаря, защото съм го изживял лично, на явно за теб личните убиждения на човек са по-трудни за асимилиране от някаква изтъркана теза и внушения ти за двупартийност на политическата система н страната... ОК добре. Пожелавам ти много щастие когато корнела дойде на власт. Аз лично тогава няма да пиша, а ще съм на първа линия на протеста в София, защото всеки един техен ден на власт ще бъде пагубен за страната.
Чакай да го куотна тва че остана на дъното на предната страница, пък ми стана интересно...Между другото, да сравняваш гражданска авиация с изтребител е смешно. Пилот на изтребител понася докъм 9g на всяка по-рязка смяна на посоката. Представете си какво ще стане, ако това се случи на пилот на пътнически самолет. А после се замислете и за пътниците....
Добре ти се получи, пък те не му обърнаха Фнимание. Аз го лайкнах.Чакай да го куотна тва че остана на дъното на предната страница, пък ми стана интересно...
Все аз трябва да ви уча къде и кога да поствате важно инфо.
Ама верно сте много тъпи, без никакво извинение. Толкова стриктно повтаряте дебилските тълкувания, че чак ви виждам и визуално същите тупани.Като гледам изразните средства на другаря Радев за обединяване на нацията...
Виж файлът 19672
Ама така де ... Всички на снимката са все "Ибединители"Ама верно сте много тъпи, без никакво извинение. Толкова стриктно повтаряте дебилските тълкувания, че чак ви виждам и визуално същите тупани.
Вдигнатият юмрук е знак за обединение, а не призив за бой, както си мисли дребния апаш. Стиснатите в юмрук пръсти казват "заедно ще победим".
Понеже май си доста малка, да ти припомня историята:
Единия "Обединител" се опита да "обедини" Европа, като я завладее, ама другия му я взе под носа, като успя да "обедини" само половината
Другите двама са локални играчи
Мислех да отговарям на неделикатния ти намек, ама засега няма че е много забавно...Добре ти се получи, пък те не му обърнаха Фнимание. Аз го лайкнах.
Моля ти са, първо си удряй по една в банята и тогава отваряй форума, че много ти бега мисълта и не можеш да се съсредоточиш върху темата.Понеже май си доста малка
Ти така ли правиш?Моля ти са, първо си удряй по една в банята и тогава отваряй форума,
Тотално неадекватен е вече и очевидно е избрал тактиката "караме си (жипката) как си знаеме и не се нервим".Без да имам познания по темата се забелязва, че записите са вероятно от подслушвателни устройства, който дори може да са в самия Борисов, или на сантиметри от него, а не са от телефона на Борисов, нито от телефона на този, който говори с него, нито от подслушвателно устройство поставено у този, който говори с него.
И това като го калкулирам е май само някакво гъделичкане, понеже щом могат, които и да са да поставят подслушвателни устройства в Борисов, само мога да си представя какви още записи имат.
Нека някой да ме поправи.
койтокоито дори може да са в самия Борисов
Севда пиарката е - на бас. Тя денонщно виси до него и записва с телефона.Без да имам познания по темата се забелязва, че записите са вероятно от подслушвателни устройства, който дори може да са в самия Борисов, или на сантиметри от него, а не са от телефона на Борисов, нито от телефона на този, който говори с него, нито от подслушвателно устройство поставено у този, който говори с него.
И това като го калкулирам е май само някакво гъделичкане, понеже щом могат, които и да са да поставят подслушвателни устройства в Борисов, само мога да си представя какви още записи имат.