Angell
Active Member
да ти продават празна бланкаКое?
да ти продават празна бланкаКое?
да ти продават празна бланка
Няма нужда да ме цитираш, мина в графата на нандимнанди.Мислих те за една идея по умен. Чак толкова елементарно неща да не се разбират, не съм очаквал...
Няма нужда да ме цитираш, мина в графата на нандимнанди.
Да, вие там групичката сте красивите и умнитеБиаро събрал с метлата форумния отпадък и се обяснява на всяко парче поотделно... ужас.
Само нандибанди има нужните качества да се справи с подобна мисия.
Биаро събрал с метлата форумния отпадък и се обяснява на всяко парче поотделно... ужас.
Само нандибанди има нужните качества да се справи с подобна мисия.
Пилотчето може и той да не знае кои ще са, той по принцип е винаги готов, ще му ги наредят отгоре в последния момент
Ами и аз това се опитвам да им обясня, ама те са кухи лейки ...С лош матрял няма оправя, ей нокита и бяровци.
Гледат да са модерни с тълпата, да кряскат и да обиждат.
Заради такива ще има и Борисов 4 и пет и шест...
Аааа, не - отказвам се. Тиквун така им го е набил, че допускам, си обуват обувките наобратно - лявата на десния крак и т.н.Само нандибанди има нужните качества да се справи с подобна мисия.
А тебе пък Курнела те е захапала за клитора и не те пускаАааа, не - отказвам се. Тиквун така им го е набил, че допускам, си обуват обувките наобратно - лявата на десния крак и т.н.
Страшно е.
Феновете на Курнела сте най-красивите и най-умните на светаКато погледне човек темата и веднага му става ясно, че феновете на баце са върха на човешката еволюция и истински висококачествен материал за бъдещи полубогове
Ами това им е проблема на тея кухи тиквиАз не видях да има фенове на Бойко в темата?
Ти верно си голям тъпакЛогиката кърти.
1. Не харесваш Баце = фен си на БСП
2. Пеят се дитириамби как без Баце всичко ще се срине = не си му фен
Относно кухите тикви - надявам се имаш огледало у вас
Пак ще има протести, Корнелия няма как да управлява следващите избори.Ти верно си голям тъпак
Никой не те обвинява, че не го харесваш
казва ти се, че с панаира по площадите просто ще смениш Бойко с Курнела
А и даже ако продължавате с тея тъпотии хората ще ви намразят и пак ще гласуват за Бойко
Баси къв си тиквоч ...