Ей, Тулупи, протестирате ли?

но желанието ми изчезва като видя, че доста голяма част от хората не знаят за какво са на улиците.
Ако имаш желание, ще видиш, че хората знаят защо са по улиците. Току що гледах протестите от цялата страна. Причините, които изтъкват хората са толкова много и все основателни, че всеки от протестиращите на жълтите павета може да има собствена причина, която да е различна от тази на останалите. За тия мракобесни 10 години мутрата натвори толкова безичнства, че 100 смъртни присъди са му малко.

И понеже е самовлюбена, алчна и тъпа свиня, ще остане в историята като един от най-лошите ни управници, а ние добри почти не сме имали.
 
още повече хора, не виждам и защо ще стават по-малко с всеки ден


https://bg.usembassy.gov/bg/statement-by-the-u-s-embassy-8-bg/ и САЩ са го скастрили ГЕШЕФ и гешефетурата


A пък пеефската подлога не престава с глупостите : https://pik.bg/калина-андролова-изр...ито-сте-на-площада-сте-напълн-news943840.html
 
Не знам дали ти направи впечатление и дали си чел изобщо пасквила, ама опорката на sky е абсолютно същата, едно към едно. Тоя човек си е продал душата на дявола според мен!:confused:


 
Интересно е че Слави Трифонов не предприема нищо ....
Щото никой не иска да понася негативите да яхва протестите, знаеш кой държи медиите и после какво ще излезе, че всички излезли са почитатели на славито.
 
Достоверни източници?

Тези работи не ги пишат по "вестниците". Това че си прехвърлил пари в офшорна зона не означава че никой не знае за това, а че простосмъртните не бива да знаят.
 
Тези работи не ги пишат по "вестниците". Това че си прехвърлил пари в офшорна зона не означава че никой не знае за това, а че простосмъртните не бива да знаят.
Хубав подход, обаче дай още малко захранка. Да е по-убедително.
 
Интересно е че Слави Трифонов не предприема нищо ....

Дългия от учиндол няма кой да му се върже и да яхне вълната и да не я яхне. Неговата цел е да вкара един два пъти партията си в парламента и да играе ролята на балансьор, соледно подкрепен финансово от който управлява, след което с парите спечелени до момента от чалга и с парите които ще спечели от политиката да излезе в пенсия и да си гледа старините.
 
Нека и аз да изкажа мнение, защото следя обстановката от години и протестите ми се виждат безсмислени и ще обясня с няколко въпроса защо.

Вариант 1: Борисов подава оставка, идват избори, отново избираме между ББ, БСП, ДПС, Да България, Цветанов и вече новия на сцената - Слави. Какво се случва? ББ, БСП и Да, България/ЦвЦв се коалират и избутват Слави в ъгъла.

Вариант 2: Борисов не подава оставка и се случва сценария от Вариант 1, но догодина.

Държавния апарат е много добре смазана машина, която позволява на партиите, които управляват през целия преход да се самоизбират чрез купен, корпоративен и фалшифициран вот. Въпросните партии колкото и да се мразят и хулят - гарантирано ще се обединят след изборите, за да притиснат Слави и да не му дават възможност за каквито и да е промени. Той ще си внася всякакви промени, а те ще ги отхвърлят или ще ги протакват във времето, ще ги заглушават медийно и тн.

Има само един единствен вариант за промяна и той е масата да излезе и да гласува. При сегашната конфигурация - най-добре е за Слави и да се надяват наистина на промяна. Ако спечели и има над 51% депутати, ще може наистина да прави промени, в противен случай не виждам как ще се получат нещата. И това е, ако приемем, че е момина сълза. :)

Иначе на протестите ги гледам - протестирали, за да свалят Бойко, за да изринели #хунтата, за ново начало... слушам ги тия глупости и наистина не мога да разбера толкова ли са наивни хората или са глупави... не знам.
 
Не са наивни харата. Системата е такава.
Наред с протестите се върти това

И доколкото си спомням имаше яростни привърженици именно на този премиер във форума.

Както се казва, кучетата си лаят, керванът си върви..
 
Последно редактирано:


Протестирайте си, няма проблем!
Хах! Това пък как ни пречи да сме недовлни от мутро-престъпното управление на тиквоча?

Освен това има и други мнения по въпроса:

 


Протестирайте си, няма проблем!
Идеално. Божков ще помогне на тълпата докато събори Бойко. А след това като пристигне победоносно, щрак прангите и бум в пандиза в една килия с Бойко.

Дори няма нужда да подхождаме с презумпцията, че тълпата е интелигентен организъм. Дори горния план да не се осъществи на 100%, пак ще придвижим прогреса напред с няколко стъпки.
 
Аз не чух нищо ново в тея записи. Не видях и къде е заговора срещу държавата. Ама едно става ясно. Тая кочина си плаче за изриване из основи!
 
О, не. Тея записи са наистина криминални: https://prb.bg/upload/41261/09.07.2...xztk8VGQEoUddg49OPxqaCwV1sW1f-yKo_Ap76GKdsLzo

За не специалист е видно, че не им е чиста работата. Единия се чува само на едните колони, другия на другите, не съм специалист, но това не може да е запис от телефон с такова стерео. Всеки може да си ги пусне и да чуе. Ако това се окаже фалшификат, а аз съм убеден, че е такъв, то положението е наистина трагично.

Моля, ако има някой, който се занимава със звуци да ги погледне и да каже.
 

Горе