biaaro
Well-Known Member
Как каква, не чу ли ясните инструкции към Дончев още от преде евро изборите - Да се трови където се хване, да му се ебава майката! Това го каза толупа към Дончев, на мен ми звучи като ясни инструкции.
Очернянето и омразата към Радев е лишено от всякаква логика. Че то дори най-тъпия президент в историята, мижитурката Плевналиев не беше толкова мразен, тая либерална сган долна. Рейтинга на чехлюто беше на половина на този на Радев, но затова пък се радваше на невероятен медиен комфорт...
Очернянето и омразата към Радев е лишено от всякаква логика. Че то дори най-тъпия президент в историята, мижитурката Плевналиев не беше толкова мразен, тая либерална сган долна. Рейтинга на чехлюто беше на половина на този на Радев, но затова пък се радваше на невероятен медиен комфорт...
Каква ПР акция бълнуващ... То няма нужда някой да го очерня. Той сам го прави с некомпетентността и продажността си. Върни се да видиш какво съм писал за Радев в темата за коронавируса, далеч преди да има протести. Още тогава ви заподозрях, че сте му фенки...
Презрението ми към тая мижитурка е от първия ден в който е стъпил на Дондуков 1. Не че Цеца Цачева щеше да бъде по-добър президент, но това е друга тема.. То като цяло на изборите от година на година е все по-опоскано откъм качествени кандидати...