бълхария...
лумпените нямат грам срам за да се сравняват с вързожденците и борците за свобода за бълхария...
За другото съм съгласен, ама верно ли....
че не е ли, матряла ни е такъв такова ни е името на държата.За другото съм съгласен, ама верно ли....
Всеки има право на мнение, не приравнявай всичко под един знаменател.Да, верно! На една и съща страна си с тези!
Ти да не би да си извън матряла?че не е ли, матряла ни е такъв такова ни е името на държата.
Всеки има право на мнение, не приравнявай всичко под един знаменател.
Това е глупаво да се слага в името на България Х, че има въшакари има, но има и читави хора, но тях не можеш да ги видиш на повърхността, защото там изплуват само боклуците.
Пак си прави ташак с хората тоя тулуп:
"Чл. 160. (1) Народното събрание решава да се произведат избори за Велико Народно събрание с мнозинство две трети от общия брой на народните представители." - Конституция на Република България
"В момента, в който Народното събрание вземе решение да се произведат избори за Велико народно събрание съгласно чл. 160 на Конституцията, аз ще се оттегля от поста на министър-председател в същия ден." - Бойко Борисов
С други думи след най-рано два месеца, ако не се прекъсне ваканцията на депутатите сега, едва след като бъде внесено предложението на нов проект на конституция, ще започне да бъде обсъждан този проект. След обсъждане за неопределено време но до 3 месеца ще бъде гласуван. Колко месеца са от днес до гласуването? 3-4-5? То така си идва време за редовни парламентарни избори. А освен това, ако не се приеме решение за Велико Народно Събрание, Бойко Борисов няма да подаде оставка.
Боклука си печели още време с тая тъпотия, ама сега ще има обратен ефект тоя малоумен ход...
Мазният тюфлек да почва да репетира четенето на следващата реч.
Сценаристите му сигурно вече са написали новите "тежки решения".
Абе тоя колко изпаднал трябва да е да се унижава по тоя начин.
Как го вижда тва да проработи при положение че предишните немаха положителен за него ефект?
Според мене много го е страх от нещо.
поне тоя който имам предвид даТи да не би да си извън матряла?
Абе, човек... И сам не вярваш на тия колажи. С тях изглеждаш като мелез между Дани Кирилов и Ива Николова. Дигни малко нивото, че то... срамота.
Ъпиро е рядък материал. Той е наистина рядко щастие, по смисъла, който влага народът ни в тази фраза.поне тоя който имам предвид да
Защо не ти ли харесват заедно, нищо че Радев му се перчеше като петленце?Абе, човек... И сам не вярваш на тия колажи. С тях изглеждаш като мелез между Дани Кирилов и Ива Николова. Дигни малко нивото, че то... срамота.