Websolut
Well-Known Member
Няма значение от къде е, нима ще отречеш, че е простотия?Верно ли пускаш неща от ПИК?
Това не е ефективен протест това е идиотия.
Няма значение от къде е, нима ще отречеш, че е простотия?Верно ли пускаш неща от ПИК?
Знам , че са изгорели и двамата , единият работи в общината, другият пък има бизнес с вендинг машини и иска не иска, трябва да ходи, колкото да не го закачат, тоест помога му толкова дотолкова, че не му пречат гербаджиите вмомента.
А ти как предлагаш да се протестира, така че хем протестът да бъде ефективен, хем на всеки да му е удобно?Това не е ефективен протест това е идиотия.
Геле, цензура ли се опитваш да ни налагаш? Що така? Добре, че гроб ни спаси от комунизма, а?@Blinky , не е ли достатъчно осран форума, че оставяш тея малоумщини да продължават?
Той @Angell е само по чистотатаТи успя ли да се вредиш да шамаросаш някой на пленума или балъците само гледаха, целуваха задник и пляскаха?
От бялото братство?Той @Angell е само по чистотата
Знаеш ли какво? Мислих по въпроса. И се стигнах до извода, че ако изтрия или заключа тази тема, неизбежно това ще се пренесе по читавите, а от следва голяма модерация, триене и банване. А което е по-лошото това е неизбежно, защото просто такава е обкръжаващата ни ситуация. Предпочитам една тема да е така, и изцяло за това, като разбира се следи за нещо много хард, което ще се модерира, отколкото във всяка тема да пренесете всичко неказано тук. А то като гледам има много неказано.@Blinky , не е ли достатъчно осран форума, че оставяш тея малоумщини да продължават?
@Blinky, ако ще обръщаш внимание на воплите на ревльовците за нивото на форума, поне им забърсвай задниците от време на време.Тъпа путко. Разбрахме, че разбираш от всичко, най-много от медицина и от икономика.
Защо не спреш да се изживяваш като последна инстанция?
Ми тъпо е да се опитваш да ощастливяваш тролове, използващи лексиката на баце, които в същото време говорят за ниво, ама ти си знаеш. Мен лично вулгарният тон не ме притеснява. Като не реагираш, ще почна да връщам и тогава знам, че ще се самосезираш и ще направиш забележка само на мен - дежа вю. Жив и здрав...Обръщам, за да няма нещастни и недоволни. А че тази тема ще се налее с много неща, няма да споря.