Angell
Active Member
Аз имам 20 пингвина, дето трябва да храняБати бота, бегай ...
И тях ли да пратя да ядат путката на кури, както я ядеш ти?
Аз имам 20 пингвина, дето трябва да храняБати бота, бегай ...
Ти се появи?Ангеле, тоя "премиерски" изказ да вземеш да си го запазиш за следващата конференция на бацевистите.
Ето едно мнение за скандала Маджо - Христо Иванов:
Николай Марков: Имаме вече успех, един от опасните играчи в политиката е елиминиран
Експертът по национална сигурност Николай Марков написа във Фейсбук коментар за събитията в страната.Какво искаме и какъв резултат ще постигнем са две различни неща. Не винаги исканото еfakti.bg
п.с. твърди се, че следващите избори ще са Маджо-ритарни.
Рестартирай се и иди на ъпгрейд при куриЛеле това нещо съвсем откачи, ти виждаш ли се какво правиш бе
Рестартирай се и иди на ъпгрейд при кури
Следващото ниво е лизане на задник - от днес си квалифициран да й ядеш задника
Нещо в инструкциите за дебилни тролове не пише ли как се процедира, като някой излезе от контекста, в който се опитваш да го вкараш?А ха ха ха... Замете лайната под килима, ама аз ги видях... Доманстрацията, която правиш е красноречива за нивото на гербавите, излагаш и колегите си по кауза по тоя начин, ама какво да ти обяснявам. Радвам се че няма чак такъв дебил в нашия лагер,
Нещо в инструкциите за дебилни тролове не пише ли как се процедира, като някой излезе от контекста, в който се опитваш да го вкараш?
Кури не ти ли е обяснявала?
Или с нея сте само до ниво да и ядеш задника и да си излезеш?
Явно доста курове са ти набивали, щом си наясноОпитвам се да те вкарам в контекста на темата, в която пишеш бе идиот! Явно не знаеш къде се намираш даже. Както е казал класикът - Акъл не можеш да набиеш насила, но кур може Познай кой е автора на тази крилата фраза?
Аристотел???Познай кой е автора на тази крилата фраза?
Ама ти верно имаш проблем с краткосрочната памет. Върни назад и виж колко пъти сме си хортували днес.Ти се появи?
Да не ти удариха финансовата инжекция за деня?
ХУбаво е и по една свирка да им правиш, от време на време, че те горките само на къра седят...Аристотел???
Ама ти верно имаш проблем с краткосрочната памет. Върни назад и виж колко пъти сме си хортували днес.
Иначе - да. Дадоха 60лв + командировъчни и сандвичи със суджук. Тях (сандвичите) ги обявявам на търг с цел благотворителност. Ето къде ще отидат приходите от търга:
Хахахаха, ама ти и внимание ли ми обръщаш?Тъпо, ангеле. Много тъпо. Не общувам с тъпанари с тиквунски език. Смени стилистиката, ако искаш да ти обърна внимание от сега нататък.
Пак ти повтарям да отвориш сайта на общината, да изтеглиш поръчката и да прочетеш техническото задание, а не да говориш като патка, която току що се е налапала с горещи лайнаЯ да дойде оня морж @nikolai.mt да обясни тоя нов казус по обществени поръчки и да коментира кой как лапа
Нов рекорд за обществена тоалетна в София - 286 000 лева
Тоалетната се намира близо до НДК и работиbtvnovinite.bg
Защо като?говориш като патка, която току що се е налапала с горещи лайна
Добре, айде ти кажи кой ще дойде на власт? То е ясно, че няма да са само комунягите, то и сега Боко затова го боли главата, заради коалиционни партньори, ама това е положението, та кажи сега как виждаш нещата от твоя мегдан погледнато?Въпроса ми е напълно сериозен! Отговори ми на конкретния въпрос, не ми отговаряй с опорки, отговори обосновано, като стъпваш на конкретни данни! На база кои данни смяташ, че комунистите ще дойдат на власт, ако не е гроб? Всяко проучване излязло до момента им дава не повече от 15%. При висока активност, каквато се очаква, този процент ще пада още. Даже и да се коалират с дпс, които при висока активност ще вземат 7-8%, пак не излизат сметките. Въпреки че да направят коалиция с дпс, за тях ще е смъртна присъда, ама да кажем, че е възможно.
Е айде да има малко благоприличие, затова "като" иначе ти е ясно какво имам предвидЗащо като?
Тя сега се връща от среща с лайномета Кури
Той биаро, ако имаше акъл поне на пиле, нямаше да яде путката на кури и да работи като тролДобре, айде ти кажи кой ще дойде на власт? То е ясно, че няма да са само комунягите, то и сега Боко затова го боли главата, заради коалиционни партньори, ама това е положението, та кажи сега как виждаш нещата от твоя мегдан погледнато?
Кое е по-кофти сега?Е айде да има малко благоприличие, затова "като" иначе ти е ясно какво имам предвид