Иначе, викаш не цитираш "жълти" медии, каквото и да стои зад тази квалификация. Ми, хайде, като сме казали А, да кажем и Б. Цифрите ти са неверни.
Повече тук:
Радев събрал близо 90 000 лв. дарения след самите избори
Предизборната кампания на президента Румен Радев е събрала близо 90 000 лева дарения ... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bgwww.vesti.bg
п.с. Има ли конкретно разследване на даренията тетка Цачева? Ако имаше, би било по-обективно.
Знам какво съм писала в темата - на теб ти се губи нюансът и контекстът на казаното.
Това, което съм заявила е, че повече няма да подкрепям партии, които преди изборите се обявяват за алтернатива на гроб, а след влизане в парламента им стават патерица. Казала съм, че Кури и БСП със сигурност няма да постъпят така, затова ако се наложи (няма друг избор) ще гласувам за тях.
Да, правила съм го 3 пъти вече. Не съм горда от факта, но действаме спрямо обстоятелствата.
Ако на следващите избори има политическа сила, инициирана или подкрепена от Радев, вотът ми отива директно там, да е ясно.
А знаем ли, че останалите кандидати са спрели да събират?Не знаех изобщо, че е продължил да събира Радев дарения след изборите.
А знаем ли, че останалите кандидати са спрели да събират?
Сам казваш, че няма да намерим точни цифри в нета. Е, няма да намерим и обективна информация в цялост. Очерняме един, а за другите не се казва нищо.
От материалите, които линкваш се внушаваше, че кампанията на Радев е била най-скъпа, а се оказва, че далеч не е така. Знаеш ли кое е по-важното в случая? Това, че кампанията на тетката-травестит е платена с джобните на баце, както той възприема държавния бюджет (парите от нашите данъци), а тази на Радев - не.
Без значение кои са му дарителите, на него по никакъв начин не му личи да е зависим. Можем ли да кажем същото за предишния? Колко пари струваше неговата кампания и от къде са дошли? Нека не забравяме, че Рошко има офшорки в Кипър, а Радев - не. Рошко има закупени имоти в Гърция, надвишаващи декларираните от него доходи, а Радев - не.
Айде да спрем с черния PR, щото не хваща. Фактите говорят, че към момента Радев се ползва с най-голямо доверие сред българския народ.
Забелязвам, че имаш някакъв личен проблем с личността на българския президент, избран от над 2 милиона българи и подкрепян от много повече в момента.Ако мислиш да пишеш каквото ти е удобно, просто няма смисъл от дискусия. Най-скъпа е в медиите! Това е официална информация. Не е от на Бабикян сайтовете. Още снощи го уточнихме, че независимите кандидати спонсорират кампаниите си с дарения на физически лица. В случая от богатите безработни. На предишния предполагам, че е от партията му. Официално от черните каси на "БСП" са го спонсорирали с 500 к само там, а цялата му кампания може да минава и 1 млн. В случая не ме интересуват другите. Баба ти Цецка няма как да управлява държавата. А пилота няма как да е независим от социалистическата партия и олигархията им. Вие или сте много заблудени, че тази марионетка мисли за народа, или просто така ви е изгодно.
Ок, Радев е марионетка.Ако мислиш да пишеш каквото ти е удобно, просто няма смисъл от дискусия. Най-скъпа е в медиите! Това е официална информация. Не е от на Бабикян сайтовете. Още снощи го уточнихме, че независимите кандидати спонсорират кампаниите си с дарения на физически лица. В случая от богатите безработни. На предишния предполагам, че е от партията му. Официално от черните каси на "БСП" са го спонсорирали с 500 к само там, а цялата му кампания може да минава и 1 млн. В случая не ме интересуват другите. Баба ти Цецка няма как да управлява държавата. А пилота няма как да е независим от социалистическата партия и олигархията им. Вие или сте много заблудени, че тази марионетка мисли за народа, или просто така ви е изгодно.
Никой не може.Не мога да хвана каква аджеба ти е тезата по настоящата тема.
Ок, Радев е марионетка.
Заради тоя "факт" да спрем да събаряме Бойко ли предлагаш?
Не мога да хвана каква аджеба ти е тезата по настоящата тема.
Кое от всичките изречения е позицията ти и какво предлагаш да се направи на практика вместо или в допълнение на случващото се?Мисля, че на няколко пъти си казах мнението. Които и да управляват, народа трябва да е коректив на властта, но с точни, ясни и конкретни искания за по-добър живот. Това "мутри вън" е за такива, които вярват във пепеляшка. Всяка партия е обвързана с кръг олигарси, а много често депутати от всички цветове са задкулисно собственици в множество фирми. Схемите за точене на средствата от България и евро пари са измислени много отдавна. Ще дойдат пък други да ги използват. Наясно съм, че излязоха и хора на протест заради ниския стандарт на живот, но ядрото са партийно обвързани (БСП, Възраждане, Да България) и НПО-та приближени до тях. Те търсят замяна, а не промяна. Вън също чакат мутри, а като младите и умните нямат партия, то няма как и да управляват. И като паднат "ГЕРБ" от власт, пак ще ми е същото мнението. Докато нивото на доверие и обвързаност във водещите партии и вождовете им е голямо, то ще сме все оправени...
Кое от всичките изречения е позицията ти и какво предлагаш да се направи на практика вместо или в допълнение на случващото се?
Иначе то ясно, че интелектуалец лесно влиза в категорията "колеблив мислител".
Ама това горе на повечето тук ни е ясно и не си правим особени илюзии.
Въпросът е какво е възможно и практично да се направи към дадения момент?
Бих гласувал за партия с млади хора, именно щото ще ги движи наивитетът за известен период от време.Човека ти го написадокато няма партия на младите, ама не онова подобие - ДеБъ, зад които просто стои друг олигархичен кръг, ами истинска партия на младите, образованите, хората от високите технологии, от бизнеса, нещата няма да се оправят.
Ама не тоя бизнес тип “аз имам баничарница и магазин на село, карам G класа н-та ръка на газ и имам бицепс 40 санта направен със стероиди и татус върху него череп и калашник и да се помисля за голямота работа”. Говорим за истинския бизнес - enterprice, производства, иновации, високи технологии.
Зад всяка партия в момента стои олигархичен кръг. Всеки от тези кръгове е с различен модел на “крадене”. Едните крадат през обществени поръчки, другите крадат директно през комисионни, през заменки, през други такива далавери и не градят нищо.
За момента избора е между тия двата модела.
Кой от двата си избираш и кой от двата, като обикновен гражданин е по-изгоден за теб? Ако приемем, че не си част от нито един от тях?
Докато не се появи истинска партия на интелигенцията, истинско дясно,
Бих гласувал за партия с млади хора, именно щото ще ги движи наивитетът за известен период от време.
А ДЯСНО вече коментирахме, че НЯМА.
А и в момента е нерелевантно такова деление, понеже сме в, и зависим от ЕУ, което се ръководи от ЛЕВИТЕ сили.
И аз чакам нещата да се обърнат, ама не се знае дали ще доживеем - статистико-исторически, местата се завъртат на всеки 40-50 години.
Кое от всичките изречения е позицията ти и какво предлагаш да се направи на практика вместо или в допълнение на случващото се?
Иначе то ясно, че интелектуалец лесно влиза в категорията "колеблив мислител".
Ама това горе на повечето тук ни е ясно и не си правим особени илюзии.
Въпросът е какво е възможно и практично да се направи към дадения момент?
Едно е сигурно - в нищо не се колебая! Две мафии се борят за властта. Едните са вътре - другите вън в изчакване да грабнат кокала. Ще го повтарям докато е нужно - алтернатива на мафията няма. Народа е между тях, и то тотално разединен. Изречението "които и да управляват трябва да сме единни срещу тях, с ясни искания за да живеем по-добре". Кое не разбра? И аз да питам. Кога за последно си виждал стойностни протести? За цени на комунални услуги, за пенсии, горива, минимални заплати и много други примери. Все неща, от които всеки ще бъде облагодетелстван по някакъв начин. "Мутри вън" от един послушко и шепа олигарси, които до вчера хапваха от "постната пица" изкарват народа по площадите с движеща сила $.