Ей, батенца, забелязах, че правя 2 години във форума! Черпя виртуално!

testkiwi

Well-Known Member
Да бе, неусетно минаха 2 години! Заклевам се, в момента ми остава време да преглеждам чат-пат само този форум.

Значи за 2 години, кво да кажа, от помощник месар станах почти предприемач, кариерен скок. Знаех си аз, че не може да режа пържоли с такъв хъс просто така докато работих :lol:
Форума е чук, има много готини хора, има и големи паразити и кофти издънки, ама и в живота е така, нали. С някои пичове даже се познавам вече и лично.

Някой ако иска да сподели мнение за мен, моя престой, форумно поведение или да ме порицае форумно-публично сега е момента :twisted:

Поздрави от мен!

В началото ми направи много лошо впечатление, но сега се радвам, че си част от къмюнитито.

Айде честито :)

От: Re: Ей, батенца, забелязах, че правя 2 години във форума! Черпя виртуално!

В началото ми направи много лошо впечатление

Защо, ще ми е интересно да разбера?

Иначе, искам да кажа, че форума може да промени живота на хората! Да, не се шегувам. Поне моя се промени към по-добро. Не че преди съм се оплаквал, но сега имам толкова много идеи, хъс и желание да правя нещо. Преди не беше така, но като четох по форума кой какво прави, какво мисли, как смята да направи се амбицирах и аз и смея да твърдя, че за 2 години доста се промених като мислене. Вече като погледна нещо и винаги си казвам - "ей тука могат да се изкарат 5 лв." Обръщам се на другата страна и "леле там може да се изкарат 7.50!", хуквам натам, а напред гледам "Цели 10 кинта" и така непрестанно :D:D

От: Ей, батенца, забелязах, че правя 2 години във форума! Черпя виртуално!

Честит юбилей, баце:) Във форума наистина има много готини хора, аз лично почти всеки ден влизам и ми е интересно. Абе налази ли некви Наташки в Беларус?:)

Честито и от мен братле. Питаш какво ми е мнението ? Ами до сега нищо лошо не съм видял от теб. :) Даже в последно време само хубави теми пускаш. Бих казал че си искрен - споделяш в кои държави си ходил, споделяш впечатленията си. Не мисля че си лош човек. Изключваме това че всеки има трески за дялане, но поне аз нищо лошо не мога да кажа за теб. Пожелавам ти успех в онлайн-бизнеса и от здраве и пари да не се отървеш. :)

Поздрави :)

Жив и здрав баце, май нямам преки впечатления от теб, ама темата за Беларус ме изкефи максимално.

Абе налази ли некви Наташки в Беларус?:)

Аз знам един стар руски лаф от комунизма: "От Русия ще се върнеш само по 2 начина - или ще се върнеш с Волга, или ще се върнеш с Олга. Ако искаш да имаш Волга, ще трябва да се лишиш от Олга. А ако се върнеш и с Олга и с Волга - ще останете без Волга"

Искат да кажат че рускините имат редки пръсти, харчат яко пари. :)

Хехе, честито от мен и целия администраторски екип....дано тези 2 години тук са били ползотворни и приятни за теб. :)

Вярвам, че ще те задържим (всички ние) още много по толкова. Обещавам, в тази тема, че с времето ще се стараем да бъдем от лидерите в IT бранша, както и да внедряваме не само новости, но и ще правим максимално насочено към потребителя местенце.

Аз лично нямам конкретно мнение, всичките потребителя ги уважавам и им симпатизирам. Ако се разнежим още, може да тръгне в друга насока темата. Но се съмнявам. За това наистина се радвам, че си част от нас и силно се надявам да продължиш да бъдеш. :)

А честито! Макар да бях скептично настроен към твоята натура, успя да разкараш неприятните впечатления от старта ти тук. Успехи в начинанията и дано се задържиш дълго тук ;)

Честито и от мен двугодишнина :)

Поздрави

Честито и от мен ;)
Форума наистина е... много голям и.. аз както и много хора предполагам му дължат много.. ;)

Честито за юбилея и за успехите досега :) - 2 години са впечатляващо кратък срок за установяване като Интернет предприемач.

Фийдбек за тебе специално не знам какъв да ти дам. Положителни са ми впечатленията май - директен си, не се подмазваш, не отегчаваш хората със скучни постове. Все хубави работи.

Поздрави и честито и от мен. Форумът наистина променя и допринася много :)

Да бе, неусетно минаха 2 години! Заклевам се, в момента ми остава време да преглеждам чат-пат само този форум.

Е за чий *** тогава го буташе тоя флудодъмпинг? Хем спамеше в тях, хем подбиваше цените, хем не ги четеш.

От: От: Ей, батенца, забелязах, че правя 2 години във форума! Черпя виртуално!

Е за чий *** тогава го буташе тоя флудодъмпинг? Хем спамеше в тях, хем подбиваше цените, хем не ги четеш.

а? тва, батка се наричаше събиране на капитал. и какви цени съм подбил?

Прочети там, където не ти остава време да четеш, и ще разбереш.

А "събирането на капитал" от руски форуми като в същото време оплюваш руснаците по българските, не е fairplay.

оплюваш руснаците по българските, не е fairplay.

Имам право, аз самият съм в по-голяма част руснак :D

Не съди за другите по себе си и уважавай поне родителите си.

P.S. не исках да ти развалям настроението и не съм се обаждал по въпроса нито веднъж за тези две години, обаче малко прекали с "откровенията", батенцата и смайлитата.

Код:
<?php 
try {
$some_job = $undefined_person->partnership(new Deal($some_money, $someTZ));
} catch (Kidala $kidala) {
$zlie_rebyata->rollback($some_money);
$zlie_rebyata->kick($kidala->person);
die($zlie_rebyata->thanks['message'].$zlie_rebyata->thanks['payment']);
}
?>

Честито жив и здрав много зелени репи и постове. ;)

Горе