Ей, батенца, забелязах, че правя 2 години във форума! Черпя виртуално!

От: Ей, батенца, забелязах, че правя 2 години във форума! Черпя виртуално!

ESJH.png

Явно някой много се вълнува какво и за колко съм продал, не е лошо. По форумите какво пишат е ясно, някой иска да купи нещо за минимум пари или да ме метне мен и да го препродаде за куп пари после, само дето аз имам трицифрен бл във вебмани и не малко сайтове, които работят и повечето са доволни. И продължават да ми пишат за сайтове и скриптове, макар, че има куп препродавачи и "тарикати" дето и те припечелват някой лев, защото не съм криптирал нищо за никого, няма нужда. Те после пак идват при мен, ама си плащат двойно... Разни многознайковци по беларуските и руските форуми хич не ме интересуват отдавна, даже и не съм ги чел от половин годиина насам.
Отдавна основната ми работа не е свързана с това.

Но иначе мерси за мнението. Приемам го като конструктивна критика

Честито и от мен. Преки лични отношения не сме или с теб но съм следил много твои теми. Малко ме доядя когато не получих отговор от kiwi за пускане на оферта но като цяло съм с много добри впечатления от теб като потребител.

А за форума несъмнено променя живота на всички редовни потребители и то смятам към по-добро. До тук съм научил толкова много неща запознал съм се с малко хора лично но всичките са супер готини.
Признавам си пооткраднал съм и някоя добра идея за бизнес

Re: От: Ей, батенца, забелязах, че правя 2 години във форума! Черпя виртуално!

А за форума несъмнено променя живота на всички редовни потребители и то смятам към по-добро. До тук съм научил толкова много неща запознал съм се с малко хора лично но всичките са супер готини.
Факт. :) Друго си е да влезеш тук и да видиш некви как спорят кой дизайн е по-як и защо. Или как не е добре да се прави Блек СЕО. :)

Всички сме правили това, но не го наричаме крадене, а взаимстване на части от идеята, най-добрата де. :)

От: Re: От: Ей, батенца, забелязах, че правя 2 години във форума! Черпя виртуално!

Всички сме правили това, но не го наричаме крадене, а взаимстване на части от идеята, най-добрата де. :)

Аз пък бих ви подшушнал и на двамата една много стара поговорка: "Занят не се учи, а се краде" :wink:

Айде честито и от мен, колега :)

ПП: Олее аз съм направил 4 години, април правя 5-та :-o

Горе