От: Електронна книга "15 Начина за печалба от интернет"
Kreayshawn - не знам дали наистина ти е толкова добра книжката, но като отворих темата и като видях един куп грешки които си допуснал... и вече не искам да я прочета. Колкото и да е добра книгата, като едно нещо не се направи както трябва и се допуснат грешки, не само се разваля представата за него, но и се компрометира. Виждам, че си послушал Krumov относно имейла, но само до там. Малко несериозно е, да промотираш, продаваш такава книга на безплатен поддомейн. Написал си и продаваш книга как може да се печели от интернет, а самия ти не можеш да си позволиш и да вземеш домейн за тази книга, за тази инициатива, както правилно те съветва Krumov? Ако в началото не покажеш на хората, че успешно прилагаш собствените си съвети и умееш да печелиш... .
Не знам как е написана книгата, като съдържание, не съм я чел и ми се изгуби желанието да я чета, след като виждам очевадното противоречие с лиценза който ползваш (Криейтив Комънс Признание- 2.5 ) и забраната която си сложил. Но какво да коментирам повече, той jair ти го каза ясно - правиш нещо, за което си нямаш представа какво е, дано поне в книгата ти няма такива противоречия и грешки.