Много отдавна ги разкарах! Не съм доволен нито от etarget, нито easy(ads|trader)
Работя с тях около година и мога да кажа - бяха коректни. До сега не съм имал такова забавяне на плащането и нещата не вървят на добре.Аз съм работил с Etarget и мога да кажа, че са кортектни.
Аз точно заради това преди време се отказах от тях. Бях решил да пускам рекламите им на доста сайтове и понеже съм свикнал да работя с фактури им писах да ми дадат данните и да им пращам фактури като ми плащат. Те изобщо не ми отговориха, а като пиша на някой и не ми отговори ми става ясно колко е сериозен. Httpool са същите, пак им писах и пак не ми отговориха.аз работя с тях като юридическо лице, платили са сумата, но не ми пращат данните за фактура (както е при другите бг фирми)
поддръжката не отговаря.
Къде съм им фирмените им данни
и аз вярвах до последно че ще се оправят този Крис снима филм д мидъл мен а си прецаква бизнес който е най големия мидъл мен при афилиейт програмите това е меко казано лузарско и несериозно...
иначе да първо се попълва форма и се съгласяваш с таксата... после чакаш 7-10 работни дни да получиш парите и от както се пише на новия имейл ни мък ни гък
намерих им данните
http://www.etarget.bg/kontakt
но имат странни работни условия
дргите бг фирми ти пращат когато има плащане точните суми, данни , направо копие на фактурата. То сега ако им напиша на тез една фактура какво се получава