За съжаление много хора попадат в тези измами с тези уговорени или наредени мачове. За съжаление такива срещи не се намират във фейса. Познавам лично човек който е участвал в такава схема, работите са доста по различни. Първо се губят пет цифрена сума и след това се почва с ударите, след 4 срещи акаунтът е блокиран, хора от Бет365 идват в София. Тези срещи не се намират във фейса.Прав си. Темата се отвори, защото във форума за 2 седмици влезнаха 5 измамника с такива за 100% сигурни мачове или "уговорени мачове". Попитах администратора дали може да се пусне такава тема, ако ще да е в коша и да си изказваме мнението, както и да се забавляме - той одобри. Не съм правил нещо на моя глава или пък най-вече в форума да продавам нещо. Далеч съм от тези неща. Днес няма ли нещо с по 16:0 ?
Прав си. После ще ти отговоря на съобщението, защото в момента правя едни оптимизации.
=====================
Ако всички си следим нещата и се забавляваме, такива изцепки няма да има. Нека да се забавляваме просто. От моя страна ще качвам хубава и ценна информация, а от там нататък каквото се случи. Не парадирам, не се доказвам, не продавам, просто се забавлявам. Това е.
Ливърпул са утре без защита срещу Лестър. Ван Дайк няма да играе, Ловрен е под въпрос, не е добре положението. Мачът верно е на Анфийлд, но Ливърпул са в дълга серия от поредни победи, която все някога трябва да приключи. Тук според мен може да се потърси Х2 от по-смелите играчи.
Това е Ливърпул все пак. Тези играчи които имат мога да обърщат мачове и без защита. Не забравай кой им е вратар все пак. Въпреки това със сигурност ще играят Матип и Робъртстън. Ловрен на 90% казаха че ще участва, а на дясното крило ще е най-вероятно Камчо.
Победата ще бъде с минимална разлика от 1 гол, може би нещо от сорта на 3:2 или 2:1.
Доста комарджии имало тук бе.. аз си мислех че няма залагащи..