Трагедията е пълна там. Имам няколко познати, които са намазвали от там, като се почне от сладур и се стигне до гепи ме. За всеки влак си има пътници, но има и нещо друго - който е готин/а и желан/а такива сайтове няма да му помогнат, тъй като около тях се въртят хора с интерес към тях,Абе много фотошоп и грим играят в тия сайтове за запознанства.. Мои познати 70кг+ излизат ебати фотомоделите някой престрашавал ли се е да стигне до офлайн среща
Абе в скайпа една веднъж почти забих. Казвам почти, защото бях на крачка, но прецених, че не ми е по вкуса и реших да се спра. Иначе си беше готова :lol:
...
Беше преди почти една година :lol: Едва ли е било с теб, освен ако случайно си от Пещера и си ми набор :mrgreen: Пък и познавам момичетоА откъде си сигурен че не си чатил с мен ? Или с някой друг извратеняк като мене :d
От сайтове за запознанства никога даже не ги знам повечето, едно време от irc стана филма съвсем случайно и от там се запознах със сегашната си приятелка с която сме заедно от няколко години
А откъде си сигурен че не си чатил с мен ? Или с някой друг извратеняк като мене :d
Момче, осра форума. Чувал съм че от натоварване с тежести сфинктера се олабва и не може да държи.