Забранено ли е?

Ruben Arturov

New Member
Така искам да започна едно бизнесче за порно сайт, но се чудя дали е забранено публикуването на порно от България. В смисъл дали ако качвам порно снимки в мой сайт( не е точно сайт а блог който си го направих през нещо като блогспот.) някой ще ми каже нещо?
 
От: Забранено ли е?

ами то на тая система редовно се пускат порно блогчета. И се правят пари от това.
 
От: Забранено ли е?

всякакъв вид порнография е забранена.
Под порнография какво може да се разбира:

писмен и устен текст, снимки, скулптура, рисуване, движещи се изображения (включително анимация). Може да се използва реквизит (напр. животни, играчки и leprachauns). Тежко дишане и сексуални звуци са често използвани чрез говорители с цел възбуда на зрителя.

Добре дошъл в България! :roll::roll:
 
От: Забранено ли е?

Чл. 159. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 62 от 1997 г., бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който създава, излага, представя, излъчва, предлага, продава, дава под наем или по друг начин разпространява порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до една година и глоба от хиляда до три хиляди лева.
(2) (Нова - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който разпространява чрез интернет порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до две години и глоба от хиляда до три хиляди лева.

И логично идва въпроса - а лъскавите списания, а телевизиите и операторите, които излъчват? За тях закони? Ммммм май не...

Сам решаваш какво да правиш, но от досега видяното нямаш ли достатъчно да буташ ще те обутат :)
 
От: Забранено ли е?

Относно списанията операторите и телевизиите.... държавата има дивиденти от тях така че няма смисъл да ги премахва. Докато аз, доколкото разбрах ако направя нещо такова ще ме бутнат на топло щото от мен данъци няма...


П.С. Но все пак се чудяли дали ако качвам в сайтове които се хостват в други страни дали ще ми правят пак проблем?.. Питам толкова много защото един пич ми показа плащанията си за последните 12 месеца и сумите варират от 500 до 1000 долара месечно от такива неща а му отнема по не повече от 1 час дневно...
 
От: Забранено ли е?

чакай сега, за бг или за не сайт става на въпрос?
ако е ен - не е толкова сложна ситуацията, само има някои неща които да вземеш задължително превид.

Ако е за бг - доста сложно. Има доста сайтове със филми - а те качени в друг и се ползват само линк към тях - но от ГДБОП ги спират като стой та гледай...
 
От: Забранено ли е?

В България могат да ти спрът сайта при ПР акция без да е незаконен и после тихомълком всичко да се забрави.
 
От: Забранено ли е?

tumblr.com ето тук ще качвам снимките а тия са като блогер само че са по либерални и позволяват това нещо. Всеки който ми помогне с решение с което да не ме вкарат на топло ще му споделя( и на останалите ще кажа в последствие след като лично го пробвам не да хукнат сички да го пробат и половината да влезнат у затвора)
 
От: Забранено ли е?

Качвай сайта на холандки хост , насочи сайта към чужденци (иначе приходи не очаквай) и това е.
 
От: Забранено ли е?

Абе то уж забранено ама Playboy.bg си работи.

Playboy не е порнография, а еротика.
Ти с тях не се сравнявай!

Друг е въпроса, че има бг сайтове с видео, дори искат да се шращат смс-и - нз дали собствениците им са имали проблеми до сега и къде хостват и т.н.
 
От: Забранено ли е?

Забранено е и в други държави не е само за България забранено. Аз четох че в С. Корея интернет е забранен даже.
 

Горе