От: Забранено, но не за всички спрян достъпът до най-популярните онлайн букмейкъри
За комарджиите - не, за потребителите - да. Като имат по-добри условия, ще лапкат. Нарича се пазарна икономика. Естествено, това с лицензите не ми е много ясно, но днес минах покрай 2 казина на улицата и не мисля, че са с лицензи. Малко се почва пак от нищото. Като ще ринеш, започваш масово. Кви са тези глупости. А да, сещам се, защото явно са на някой тези казина.
Примерът ти е хубав, ама Партипокер точно да няма лиценз (световен), малко ще се притесня за цялата индустрия.
Те не искат да правят бизнес в БГ, искат само клиентите тук. И като човек, занимаващ се с интернет, предполагам си наясно, че това е възможно. Мен пък ми писна от нашите терикати, които са едни и също човек. Няма никой нов, все едни и същи криминални люде. И реално е хубаво да си зададеш въпроса защо другите оперират от майната си? Аз ще ти кажа, защото тук като не си цакнеш подкуп или не си човек на някой - няма да те пуснат в играта. Същото важи и за доста други ниши, като например лекарствата. Не ги жали толкова.
А шараните сами да си решават къде да лапат куката, тук или в чужбина. Баси и кефа, ако и това започнат да ти решават.
Може да се обзаложим, че в момента няма да се допуснат нови играчи в няколко отрасъла, поне не и без "кръв". Това са фармацията, горивата, хазарта. Сигурно има и други, за които не се сещат, поради късния час. Но не е песен тук, ако случайно мислиш, че онези го играят терикати. По съм склонен да си мисля, че тук го играят терикатската.