От: Завърших го! (Онлайн сайт за игрички)
Здравейте отново колеги,
Пиша това мнение за да Ви споделя за успеха ми..(лично за мен това е огромно постижение което постигнах)..
Значи първо искам ИСКРЕННО да БЛАГОДАРЯ на АБСОЛЮТНО всички които ми помогнаха с развитието на сайта ми! Отностно СЕО, On page SEO, събмити и т.н... ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА ВАС..
Също така искам да благодаря на всички които ми критикуваха сайта! Много научих! Много промених и всичко вече ток и жица!
Също така едно ОГРОМНО на
AlanFort.. Без него.. Едва ли щях да стигна до сега където съм.. Благодаря пич!.. Страшен си.. Евала!
Горд съм да кажа, че моят сайт вече се е индексирал ДОСТА добре и то за доста скромно време.. (макс 1 месец някъде..)
Вече имам по горе долу над 200 посещения от търсачки.. Правя си по някое друго доларче и е супер всичко..
Всичко това го постигнах с МНОГО СЪБМИТИ.. АДСКИ МНОГО в социални мрежи.. Отне ми доста време докато разбера как стават хавите.. И така нататък.. Но.. Търпението и опита, вече ми помагат, и всичко става по-лесно.. Дори започнах да извършвам събмит услуги, като препечелвам по някое доларче
.. За което пак съм благодарен на целият форум.. защото много научих тук.. И ще го посещавам още ДЪЪЛГО време..
Та... Целта на това мнение е, че НЕ ТРЯБВА човек да се отказва.. ПРОСТО НЕ ТРЯБВА.. имаше моменти, на които направо исках да зарежа всичко.. имах по 100 посещения (Direct traffic/от приятели предимно/) и правих по 0.10$ на ден.. Направо ми се губише цялата мотивация..
Но като почнах с така стабилни събмити..
Като пренаписах целия контент на уеб сайта.. като качих няколко игрички, със стабилен съмбит, и всичко стана ток и жица
Потръгнаха..
И сега всеки божи ден ми се вдигат посещенията от търсачките.. с всеки изминал ден с по 10-15-20-30 човека отгоре.. Вчера даже ударих на 1000 импреси..(рекорд ударих.. 300 посещения само US traffic).. направо се разбих
Много съм радостен... Ще продължавам да си събмитвам сайтчето.. Ще си пускам игри.. Даже мисля за нов проект.. да пусна.. Ново сайтче, подобно на това... Но ще преценя..
Наистина Още веднъж БЛАГОДАРЯ на Абсолютно всички които ми помогнаха.. И също така едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на създателите на този прекрасен и уникален форум.. Нямаше да се справя без него.. Нямаше как да срещна и хора които ми помагат!
И помнете. НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ! Ако не стане днес ЩЕ СТАНЕ УТРЕ! (Но все пак, не отлагайте днешната работа за утре!)
Поздрави,
Симеон