Самозаблудата е много силно нещо.
Изглежда ми като да са се появили BOM символи във файла. Те са 2 символа в началото на файла и явно са добавени от последната програма с която си редактирал файла. Като те знам какъв програмист си, най-вероятно работиш с вградения Notepad на Windows, който явно е избрал Unicode като енкодинг. Обаче хрома явно не го чете правилно така.
За редактиране на разни такива програмистки файлчета, които по същество са най-обикновен текст, но както виждаш дори и в обикновения текст може да има разни невидими украшения, аз поне използвам Notepad++. Това не е същия Notepad на Windows, съвсем друга програма е.
И като отвориш файла в Notepad++ е добре долу в дясно да виждаш UTF-8. При теб сигурно ще е UTF-8-BOM или де да знам. Затова отиваш горе в Encoding и го сменяваш на UTF-8. Не знам дали е нужно чак Convert to UTF-8.
Виж файлът 26381
Това другото дето съм маркирал, дето е Unix (LF) при теб може да е Windows (CR LF), но и в двата случая ще работи.
Като гледам и Notepad на Windows има опция да се избере енкодинг като се сейва файла. Но Notepad++ е по-полезно