От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners
много се изнервям от подобни репортажи... много всеки ден си търсят някаква помия която да разбъркат за да изкарат нещо което да стане за репортажче пръдливо само и само да се котират
тъпи свиркаджии
За това искрено ще ви помоля да не вярвате на медиите, или поне не на 100% докато не се изкаже и другата страна. Сигурен съм, че в момента ги използват за пропаганда и налагане на определни гледни точки, за да може обществото да има какво да гледа и да вярва, доколкото има все още вяра в нещо.
След като видим какво ще стане в понеделник, ще се измисли и стратегия. Аз лично не искам да живея в такава държава. Не може толкова силно оръжие като медиите да е в ръцете на държавата, защото не е никак честно и законно. И тук не можем да говорим за каквато и да е журналистика, тук първо са некомпетентни, второ неуки и трето подкупни. За да направиш наистина добър репортаж, ти трябва да проучиш върпоса до такива детайли, че да може наистина да разбереш къде е новината. А тя не беше в това, че нещо е незаконно, а че държавата се гаври с хората. Ето това ще ги прави и смешни и всеки имащ повече сиво вещество в мозъка си няма да се говерява на новините, независимо коя медия ги излъчва. Така работят тукашните медии.....има да се учат много милите.
И не само това, нека направи анализ на репортажа:
Аз лично този репортер никога не съм го чувал. Като му гледам репортажите и известен няма да стане, но както е казал народа - човек стига до там до където се простира и неговата компетенция.
Друго, което ми направи впечатление, за фармацефта....искали са мнение само от един магистър фармацефт или са сложили в репотажа само него чрез селекция от няколко запитани. Тук и в двата случая са се изложили. В първия - намерили са някой, който да им отговори и той се изказа много добре, което злепоставя тях. И втория...ако от селекцията са избрали този, представете си другите колко по-добри са били?
ИЗДЪНКА!!!
Защо не бяха си направили труда да си направят един нормален превод и под него да се подпише лицензиран преводач. Аааааааааа.....да, защото няма такова като професионално документиране.
ИЗДЪНКА № 2!!!
Нямат никакви глоби и дела срещу компанията....демек има срещу дадения човек, който са добарали тук. Е как става този номер?
ИЗДЪНКА № 3!!!
Когато се търси отговорници се поглеждат и дислаймърите на сайтовете, за да се види правно потребителя какви задължения има към търговеца, който е фирмата продавач и фирмата-търговец към потребителя (клиента). Ама зашот да ги четем, ние научени се раждаме. Това говори за адско тъп подход, да не кажа отнесен.
ИЗДЪНКА № 4!!!
Пич, като се намира хранителен махазин, поне да беше попитал. А не да ни говориш празни приказки. И аз ходя с Джесика Алба.
ИЗДЪНКА № 5!!!
Новината започва, че ги разследват от комисията в САЩ, и завършва с това, че над компанията няма такова разследване? На кое да вярваме, по-добре на другите, поради набора от издънки до момента от "нашите".
ИЗДЪНКА № 6!!!
Искам да питам г-на, май Лазаров беше, все тая, защо трябва човека, който го рекламира да го доказва, това е работа на търговеца. Тук върпосния човечец не прави разлика между маркетинг и продажба, кофит е като не си доучваш в даскало. Все едно БТВ да ми докаже, че ипотечните вноските на някоя си банка, от рекламата им там, няма да се вдигат, както е в рекламата. Глупости - абсолютно противоречие.
ИЗДЪНКА № 7!!!
Как така няма оплакване а случая продължава. Страно нещо.
ИЗДЪНКА № 8!!!
Нека ако имам пропуски да се допълнят, но заклевам се все тук е по-добър журналист от тези.