хейтър
Well-Known Member
smf - last version November 19, 2017Даже не знаех, че тия динозаври са живи още.
phpbb3 - last version Decembre 22, 2018
bbpres - last version Februari, 2019
smf - last version November 19, 2017Даже не знаех, че тия динозаври са живи още.
Май с нещо такова ще се справя най-лесно. Познато ми е и имам известен опит като потребител........пхпбб3 яко орязано от към функции
За съжаление се оказа, че има много неща за обсъждане извън преките занимания с аварирали автомобили. Предполагам, че ако им съдействаме с организацията и поддръжката на специализиран форум, ще може много по-лесно и систематизирано да се споделя информация, опит, препоръки и да се търсят възможности за намиране на решения. Това не би ни затруднило особено и се надявам, че с времето ще е от полза на всички в бранша.Форумите наистина са единственият качествен публичен инструмент за обсъждане на проекти. Но не мога да си представя какви проекти трябва да се обсъждат като ти се скапе колата???
А с какво ще е твоят форум по-различен от форумите на съответните марки ? Голф форума примерно е доста голям. На Хонда и БМВ също. Има и тунинг.бгЗа съжаление се оказа, че има много неща за обсъждане извън преките занимания с аварирали автомобили. Предполагам, че ако им съдействаме с организацията и поддръжката на специализиран форум, ще може много по-лесно и систематизирано да се споделя информация, опит, препоръки и да се търсят възможности за намиране на решения. Това не би ни затруднило особено и се надявам, че с времето ще е от полза на всички в бранша.
Нека пак да напомня, че споделената нужда от форум по темата е само за фирмите предлагащи услуги свързани с Пътна помощ.
Mи звучи все едно на лекарски кабинет да пише "Заповядайте отново"
Би ли предоставил допълнителна информация? Предполагам, за доста колеги ще е важно.Само да кажа нещо, не бих купил вече .bg домейн. За да притежавате и евентуално подновите .bg домейн от юни 2019 - вече ще се изисква платена патентна такса към патентно ведомство, което ще струва между 1,300 лв. и 1,450 лв. Не си струва. Това е абсурдно.
Не бих го определил като "по-различен". За мен това означава сравнение с тематични и явно свързани с марка форуми. Споделената нужда е от професионално насочен за хора с конкретно занимание и близки професионални интереси.А с какво ще е твоят форум по-различен от форумите на съответните марки ? Голф форума примерно е доста голям. На Хонда и БМВ също. Има и тунинг.бг
Или т.н. growth strategies на езика на стартъпите.Очакванията относно предложения за популяризиране си остават
SEO плюс задължителна рекламаОчакванията относно предложения за популяризиране си остават
Здравейте,Има ли някакво развитие на продукта?
Как върви популяризацията?
От много време искам някой да направи някаква платформа за сервизи, че ми писна тотално от чикиджии, които се учат да работят върху колите на хората. Но не знаех, че е толкова сложно.Нормативната уредба в тази сфера е доста.... недопрецизирана да кажем, и се чудим, как най-точно да отговорим на очакванията на страните
Добре, интересно ми е да разбера какви мерки сте предприели в тази насока.До дни ще има промени в правилата за регистрация в платформата и чак тогава ще предприемем нещо по-конкретно.