От: Залагащи на футболни мачове..
Има една схема отговаря на 99% , само че е за игра с големи пари.. в бет-а при резултат 3:0 в 60 минута дават коефициент 1.040 , ако залагаш 1000 лв. за 30 минути ще си взел 40 лв.. на ден има много такива мачове с по 3:0, но винаги има риск да изгърмиш с някакъв мач 3:3 , затова пак трябва да следиш отборите..
Има една схема отговаря на 99% , само че е за игра с големи пари.. в бет-а при резултат 3:0 в 60 минута дават коефициент 1.040 , ако залагаш 1000 лв. за 30 минути ще си взел 40 лв.. на ден има много такива мачове с по 3:0, но винаги има риск да изгърмиш с някакъв мач 3:3 , затова пак трябва да следиш отборите..
Ми така де, отначало всичко върви супер и като си повярваш може да се набуташ яко. Залозите са добър вариант за допълнителен доход, но трябва да имаш ясно изградена стратегия, която да следваш и да не се лакомиш. Ако смяташ, че на ден ти стигат 10-15 лв. цъкаш си на 2 мача с по 1.5 коефициент, залагаш 10 лв. и шанса да спечелиш е доста голям, но почнеш ли с по 3-4 мача комбинация, почват и нервите. От опит го знам на седмица като си изкарам 60-70 лв. си ми е перфектно