От: Заплашват ме със съд от един онлайн магазин
Ей, ама така бързо и толкова много, рядко излизам извън кожата си!
Дълго време мълча по теми свързани с този смолянски младеж, който си мисли че е хванал господа за шлифера като ръга фейсбук страници и кво ли не.
Дайте сега малко сериозно и по темата:
Първо извъртяха тука некви си обяви за магазина с неадекватни обяснения и условия. Супер смехория и излагация. Второ не може, не бива и не трябва когато ти и наборчето ти 88 или '89 беше не помня, сте забучили фирмата си 3 дни преди да си пуснеш обявата тук с колосалната вноска на капитал от 2 по 10лв лева да си позволяваш начин и тон на разговор какъвто единият тук често показва и демонстрира. Ако оставим в страни, че нито знаят с кой говорят, нито нищо, което предполага да покажеш малко уважение и такт, но не би. Щото не е като да си игральон с Х5-ца, ама да скимтиш като смениш ремък....
И така по казуса! Аз не бих пипнал нищо по текста и публикацията! За това, което ти показа се плащат пари, при това много, а не се съди. Да давам ли пример колко компании плащат за откриване на пропуски по системите им? Супер заинтригуван съм на какво основание ще заведат иск?! Ние сме от световната галфониада първенци, а той ни помогна да не се излагаме като кифладжии и за тва искаме да го осъдим. От къде на къде ще ни спира да си ороним престижа сами?!
Подобни заплахи за съд са не само смешни, но и крайно нелепи. Въпреки това, дори за това е нужен капацитет да го осмислиш, които явно е под нужните нива.
И за да не съм голословен и да кажете, че на чужд гръб и 100 тояги са малко ще ви кажа случка от преди няколко месеца. Свърза се с мен някакъв си началник от един голям доставчик на интернет в София, който по същият начин ме плашеше със съд за публикация в мой сайт и това, че са си продали клиентската база. Разбира се върнах на човека отговор, защо е формулирано така, принскрийнове от ф-ри, с чуждото име вече на другата компания и пожелание за успех в иска. Минаха вече 10 месеца и нищо.
Преди 3 години изтипосаха фирмата и единият ми магазин на 1ва страница във вестник. Изсипаха сума ти помия и какво? Съд? Не, и до сега. И защо? Защото нищо не беше вярно.
Нека пробват да те съдят. Интересно за какво? Аз на твое място бих се придържал към изначалното - искаше да им помогнеш, да им покажеш техен проблем и да предпазиш беззащитният БГ потребител. Аз така разбрах публикацията ти и съм радостен, че ти изкочи като един кибер Батман и ме спаси. Сигурен съм, че не съм единствен.